sebakPL Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam posiadam od niedawna monitor kupiony za groszę od znajomego. Jest to Procomp M17ANA. Mam z nim taki problem - wiem (jestem pewien) że monitor chodził dawniej z rozdzielczością 1280Xcoś tam. Pamiętam nawet jak kiedyś (dawno temu) wpadłem do kumpla i podpinaliśmy pod komp TV musieliśmy zmienić rozdzielczość do 1024x768 bo właśnie taką rozdzielczością dysponował TV. Niestety kumpel sterowniki do monitora zgubił. Natomiast gdy podpiąłem go do mojego PCta maksymalną rozdzielczością jest tylko 1024*768. Pytanie dlaczego? Co zrobić żeby wymusić na monitorze wyższą rozdzielczość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 wylaczyc w ustawieniach karty/monitora opcje "pokazuj tylko tryby obslugiwane przez monitor" i ustawic wszystko recznie pamietaj zeby miec odswiezanie na 60Hz bo jak bedzie za duze to mozesz juz nic nie zobaczyc az do trybu awaryjnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakPL Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nic to nie da zwiększy się tylko objętość pulpitu tak że będzie można przesuwać go na boki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...