delpiero105 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam. Mój komputer nie wykrywa mi karty Wi-Fi pomimo tego, że sama karta wykrywa sieć. Patrzałem na router przy drugim komputerze i pali się dioda wykrywająca neta. W sumie to trochę dziwne, że komp nie wykrywa WiFi a ona wykrywa neta. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sprobuj przeinstalowac sterowniki. Ja na moim Asusie mialem taki problem ze po pierwszym rozruchu ( laptop z zainstalowana Vista ) komputer wykrywal siec ale nie dalo sie do niej polaczyc , dopiero przeinstalowanie sterownikow do WiFi rozwiazalo problem. ( Pewnie po przywroceniu z recovery bedzie to samo ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 A może by tak więcej informacji??? System? Sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...