mynyk Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wiec tak smile.gif) Mam problemy z komputerem.. ;(( Komputer po zainstalowaniu sterownikow ,jesli go wlacze to po okienku w ktorym sie laduje pasek Windows ( Mam Windows Vista 32bit Home Premium ) poakazuje sie czarny obraz i po 10sek reset.. ;/ I zeby mi komputer dzialal musze wejsc przez Tryb Awaryjny i odinstalowac sterowniki od karty graficznej;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sterowniki masz z Visty czy ze strony NV . Może spróbuj z innymi sciągniętymi ze strony NV . Problemem może tez być ten pseudo zasilacz . Zainstaluj stery ze strony NV i zobacz czy dalej będzie to samo . Jak sytuacja się będzie powtarzać to sprawdź kompa za markowym zasilaczu . Ew. karta może być uszkodzona . Btw. 1 GB ramu to dla Visty stanowczo za mało , sam OS potrafi tyle zużywać ( na nowym lapku Asus F5Z z 2 GB ramu użycie ramu w grnaicach 800-1200 mb po starcie systemu ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mynyk Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Instalowalem sterowniki z Nvidia.com oraz sterowniki ktore dostalem w zestawie i tak samo jest... ;??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Bez przesady, zasilacz moze i jest slabiutki, ale 8400 potworem też nie jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 8400? Jak można wiedzieć, ile zapłaciłeś za ten komputer? Dawno temu go składałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Miałem podobny przypadek ze swoją 8800 i sterownikami od 180.xx wzwyż....szlag mnie trafiał przy XP...zainstalowałem Vistę 64 i stery bez problemu hasają, może spróbuj zainstalować jakieś starsze np 178.xx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...