Klakier_MP Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Gdzie dostane króćce choinkowe kolanka na wąż 8/10 g1/4? Chodzi o takie jak były seryjnie w abadonach, lecz tam były 12/16. Szukałem bardzo długo lecz nie mogę znaleźć. Może ktoś z was ma do odsprzedania, zna adres sklepu, użytkownika allegro od którego można owe złączki nabyć lub w lokalnym sklepie się znajdują. Proszę o adres, telefon, kontakt, link do miejsca gdzie można nabyć to czego szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) nigdzie, bo w Polsce takie nie były popularne chyba ze będzie miała firma od pneumatyki w co wątpię Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 KLIK 1 KLIK 2 ale tutaj musisz miec jeszcze choinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klakier_MP Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. W takim razie pochodzę po mieście i popytam w lokalnych sklepach. Najwyżej zostanie mi kupić kolanka SM. W końcu nie cały układ musi być na NK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...