Borys-Tech Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 No zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na więcej fotek :] Ps. Gdzie można kupić już te holderki do rezika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zajeee..bisty efekt ;] Graty :D Miło mi słyszeć takie słowa. Dzięki. No zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na więcej fotek :] Ps. Gdzie można kupić już te holderki do rezika?? u Barusa zakupiłem holderki, wykonanie 1 klasa jak to się teraz mówi są fpyte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Przepraszam za post pod postem ale czas na apdejt ;) Zapowiedz nadchodzących zmian, o to kilka fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro17 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Nie powiem, zapowiedź nader interesująca, już nie mogę się doczekać następnych fotek !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 @MatroX13 Ten oplot jest pomarańczowy czy czerwony?.Jeśli pomarańcz to będę wdzięczny za jakiś namiar gdzie można go kupić.Jakbyś mógł to wrzuć więcej zdjęć oplecionej zasiłki.Rozumiem ,że kolorystyka projektu będzie dosyć zróżnicowana?Efekt może być ciekawy.Większość takich projektów bazuje z reguły na dwóch kontrastujących kolorach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Oplot jest pomarańczowy a zapewne to MDPC Czyli budę masz już na chacie składaj składaj Edytowane 27 Marca 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Oplot jak i podświetlany panel wyglądają bardzo ładnie czekam na kolejne zdjęcia z prac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Nie powiem, zapowiedź nader interesująca, już nie mogę się doczekać następnych fotek !!! Oplot jak i podświetlany panel wyglądają bardzo ładnie czekam na kolejne zdjęcia z prac :] Dzięki za miłe słowa ;) @MatroX13 Ten oplot jest pomarańczowy czy czerwony?.Jeśli pomarańcz to będę wdzięczny za jakiś namiar gdzie można go kupić.Jakbyś mógł to wrzuć więcej zdjęć oplecionej zasiłki.Rozumiem ,że kolorystyka projektu będzie dosyć zróżnicowana?Efekt może być ciekawy.Większość takich projektów bazuje z reguły na dwóch kontrastujących kolorach. Oplot jest czerwony. Zdjęcie które wybrałem sposród kilku tysięcy fot może nie do końca oddaje czerwony kolor ale perspektywa mi się spodobała ;) Oplot jest pomarańczowy a zapewne to MDPC Czyli budę masz już na chacie składaj składaj Zgadza się ze oplot z MDPC ;) ale nie orange tylko red ;) Budy niestety jeszcze nie mam w domu ;/ ale myślę ze do połowy kwietnia powinienem ukończyć projekt ;) Ciągle mam jakieś nowe pomysły które opóźniają zakończenie projektu... hehehe:D Nowe zdjęcia ;) Podziękowania dla Fabiana ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zasiłka opleciona pierwsza klasa B-).Dzięki za zdjęcia.Widać naprawdę dokładność w pracy.Podejrzewam ,że projekt będzie zapięty na ostatni guzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Nowa porcyjka fotek ;) Hihihi :D Mam problem i proszę Was o pomoc, nie wiem na jaką nazwę projektu się zdecydować. - BloodBOX, - redbox, - redX, - bloodX - BloodOrchid Która nazwa wam się bardziej podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 BloodyBOX :) Bardzo interesująca zapowiedź projektu :) czekam na dalsze fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Hehe, już dawno mnie tu nie było, trzeba będzie znowu parę minutek dziennie poświęcać na przeglądanie PurePC :) Cieszę się, że sleeve się podoba, w końcu się bardzo, bardzo starałem ;) Temu Revo jednak bardziej pasuje czerwony, pod kolor obudowy, ja bym musiał trochę moją budkę zasilacza przemalować :) Czekam z niecierpliwością na finał. Projekt realizowany od dłuższego czasu i będzie grubo. Prace trwają, raz wolniej, raz szybciej, byle do przodu :) Kolejny "gruby" PC z Polski ^^ Polska rośnie w siłę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 BloodyBOX :) Bardzo interesująca zapowiedź projektu :) czekam na dalsze fotki :) Dzięki za miłe słowa ;) Wszystko jest prawie gotowe, tak prawie bo jeszcze myślę nad nieszczęsną nazwą projektu, co minute przychodzi mi inny pomysł na nazwę projektu i chyba już zapisałem kilka kartek A4 z rożnymi nazwami ;) Może się wydawać najłatwiejsze ale... Propozycje nazw: - BloodBOX, - redbox, - redX, - bloodX - BloodOrchid Doszły jeszcze: -BloodyBOX, -Reddot(gdzie d będzie wspólne) -Redcase, -BloodyCase Może jeszcze ktoś się wypowie na temat nazwy projektu? Hehe, już dawno mnie tu nie było, trzeba będzie znowu parę minutek dziennie poświęcać na przeglądanie PurePC :) Cieszę się, że sleeve się podoba, w końcu się bardzo, bardzo starałem ;) Temu Revo jednak bardziej pasuje czerwony, pod kolor obudowy, ja bym musiał trochę moją budkę zasilacza przemalować :) Czekam z niecierpliwością na finał. Projekt realizowany od dłuższego czasu i będzie grubo. Prace trwają, raz wolniej, raz szybciej, byle do przodu :) Kolejny "gruby" PC z Polski ^^ Polska rośnie w siłę. TheDriver, warto poświecić pare minut dzienne na PPC ;) Jest to moje z ulubionych for ;) Dzięki również za miłe słowa, jeszcze w kompleksy popadnę przez Was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...