ksvadi Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) Chcę kupić nowego kompa. moge przeznaczyć do 7000zł na niego. możecie pomóc w doborze podzespołów?? słyszałem opinie zeby nie przechodzić na core i7. swego czasu śledziłem forum i byłem na bieżąco, ale to było rok temu :) Edytowane 27 Grudnia 2008 przez ksvadi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja proponuje przyklejone zestawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoos Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chyba nie warto na sile doplacac do czesci zeby miec kompa za 7k. Chyba ze masz w glowie jakies specjalne przeznaczenie takiej maszyny. Jesli koniecznie chcesz wpakowac tyle kasy, to moze lepiej kupic super kompa za 4-5k i do tego jakies dobre urzadzenie zewnetrzne? Projektor lub bardzo dobry monitor lub glosniki cos w ten desen. Najlepiej to kupic kompa za 3,5k i za 2 lata znowu kupic za 3,5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...