BLANTMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam pytanie. Mam optyczna myszke A4Tech Opto Navigator. Po tak ok. 20 minutach używania jej robi się ona ciepła (nie od ręki, tylko od diody). Czy to nagżewanie może spowodować uszkodzenie myszki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Z A4Tech nigdy nie wiadomo :) Ja używam TYLKO Logitecha, dawniej tradycyjne, teraz optycznie różnych typów. Żadna sie nie nagrzewa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam pytanie. Mam optyczna myszke A4Tech Opto Navigator. Po tak ok. 20 minutach używania jej robi się ona ciepła (nie od ręki, tylko od diody). Czy to nagżewanie może spowodować uszkodzenie myszki ??? moze zabardzo podkreciłeś ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam A4 TECH OPTO 315 mi jest spox.Jakosdioda jej nie podgrzewa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Moze daj jakis wentylek :D Ewentualnie WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam A4 TECH OPTO 315 mi jest spox. tobie, a dla innych jak tam ???:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam A4 TECH OPTO 315 mi jest spox.Jakosdioda jej nie podgrzewa :)No to może mam myszke z ogrzewaniem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 gdybysmy byli przed zima to bym ja od ciebie odkupil, ale teraz ... to masz problem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 mam A4 TECH OPTO 315 mi jest spox. tobie, a dla innych jak tam ???:D:D mam te sama, jak znajdziesz dobra podkladke jest wsio OK aaa i lepiej srodkowej diody niewymieniac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 gdybysmy byli przed zima to bym ja od ciebie odkupil, ale teraz ... to masz problem ;)"Kwiecień plecień bo przeplata - trochęzimy, trochę lata" :lol: Może jeszcze być zimno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...