Skocz do zawartości
Truu

Grafika za max. 450 zl.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam sie nad kupnem karty graf. z tym ze

1. nie moge dac wiecej niz 450 zl

2. nie planuje jej podrecac

Co proponujecie w takim wypadku, bo ja mam na oku Sapphire Radeon 9100 64 DDR za 410 zl. Przy okazji chcialbym sie dowiedziec czym w praktyce rozni sie 64 od 128 DRR (100 zl drozsza to juz wiem :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak jak napisałeś. Kup jakiegoś Radeona a narazie 128 MB RAM się nie przyda a jak będzie wykorzystywane to jush karta będzie za mało wydajna :!: A napisz jeszcze do czego potrzebna ci ta karta do grania, obróbki grafiki :?: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy ze ta karta ma byc do kompa osoby ktora o podkrecaniu nie ma pojecia, ale dla ktorej wydajnosc w grach jest wazna (powyzszy opis niekoniecznie dotyczy mojej osoby :D ) A jesli 9100 to czemu Hercules a nie Sapphire? Czy rzeczywiscie roznica w cenie jest proporcjonalna do roznicy w wydajnosci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ti200 od Gainwarda  :D  

jak dobrze poszukasz ponizej czterystu zet mozna dostac

pzdr  8)

Nie zgadzam się :P radek 9100 od herca będzie najlebszy karta niedość że wydajniejsza od gf 3 ti200 to jeszcze lebszy ma tv-out jakość obrazu no i jest bardziej zaawansowana technologicznie, i bez problemu można ją podkręcić do pełnego Radka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy ma prawo wyboru, myslisz ze ti200 od gainwarda sie nie kreci? mam dwie karty w domu rowniez FDX 8500LE od Herculesa po zmianie BIOSu na 9100 nadal nie zamienilbym sie. Ti200 najlepszy 8)

bez urazy... kto ma ati niech kocha ja dalej ja sie nie wtracam.. dla mnie tylko enwidja :)

chill...

pzdr

ZoLtaR 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no rzeczywsice niektorzy tu popisali tylko po <font color="#FF0000">[ciach!]</font> komu Ti200 w dodatku Gainwarda jak sie nie ma zamiaru podkrecac? przeciez R9100 jest owiele lepszy.

hehe, to radykalnie zmienia postac rzeczy... :wink:

GAINWARD :twisted:

siema i pozdro 4 @ll 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za zainteresowanie, po przeczytaniu waszych postow zamowilem Sapphire Radeon 9100 64DDR bulk za 375 zl, bedzie na jutro :-)

Piotras: www.benchmark.pl po prawej stronie jest baner.

Pozdrawiam wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za zainteresowanie, po przeczytaniu waszych postow zamowilem Sapphire Radeon 9100 64DDR bulk za 375 zl, bedzie na jutro :-)

Pozdrawiam wszystkich!

Dziwie sie po co byl ten watek.

Nikt nie doradzil Sapphire brac ale Ty go wzilales :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziw sie tylko czytaj dobrze tresc post'a osoby ktora zaklada temat.

Napisalem jasno ze karta nie bedzie podrecana, a Ty mi piszesz jak sie kreci Gainward, zamiast zastanawiac sie czy mam "fobie czy lenia", poswiec ten czas na przemyslenie swojej odpowiedzi. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich!

BŁĄD :!: ten szafir jakiś taki mi się nie pewny wydaje niby że szafir to najbliższy partner ATI ale ja na twoim miejscu dorzucił bym te 75zł i kupił herca i będziesz miał pewność że bobla nie kupiłeś. No ale cóż skoro już zamówiłeś to... dopa :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisalem jasno ze karta nie bedzie podrecana, a Ty mi piszesz jak sie kreci Gainward, zamiast zastanawiac sie czy mam "fobie czy lenia", poswiec ten czas na przemyslenie swojej odpowiedzi. :P

Powiedziales, ze karta nie bedzie podkrecana bo koles sie nie zna na tym. Zaproponowalem najpierw abys go nauczyl co zajmnie Ci chwilke. A bedzie jeszcze berdziej zadowolony.

Zapytales o karte za ta kase i nikt nie proponowal szafira ale go wybrales wiec topic nie potrzebny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....

Zapytales o karte za ta kase i nikt nie proponowal szafira ale go wybrales wiec topic nie potrzebny.

A jezeli forumowicze zaproponuja jakies rozwiazanie to trzeba je obligatoryjnie zastosowac :?: Nie wydaje mi sie. Kupil co mu bardziej odpowiadalo.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ten watek nie mial sensu.

Temat byl zalozony w intencji szukania pomocy.

Bylo kilka porad ale z zadnej nie skorzystal wiec jak sadzisz to jest wporzo ?

Chyba, ze ma nas za tlukow i robi wszystko na odwrot co doradzamy (hmm, to tez sposob).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...