bonco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mam problem ponieważ chce pobrac z gamershella plik ważący 3 gb...no i po kolei Firefox , Opera , Dap , IE wszystko pada na 2 gb poprostu wtedy konczy mi sie download ... wszystkie partycje mam w formacie NTFS juz mi ręce opadaja co zrobic żeby to sciągnąc ;/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mam problem ponieważ chce pobrac z gamershella plik ważący 3 gb...no i po kolei Firefox , Opera , Dap , IE wszystko pada na 2 gb poprostu wtedy konczy mi sie download ... wszystkie partycje mam w formacie NTFS juz mi ręce opadaja co zrobic żeby to sciągnąc ;/ ? Spróbuj jakimś programem to ściągnąć, np FlashGet. Dodatek do Firefoxa obsługujący FlashGet nazywa się FlashGot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Spróbuj jakimś programem to ściągnąć, np FlashGet. Dodatek do Firefoxa obsługujący FlashGet nazywa się FlashGot.Dap działa podobnie do FlashGet, hm może to jest wina wstawionego pliku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Spróbuj jakimś programem to ściągnąć, np FlashGet. Dodatek do Firefoxa obsługujący FlashGet nazywa się FlashGot.Mogłbym sprobowac ale przykładowo Download Acceleratorem padło tak samo jak na przeglądarkach O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Spróbuj DownThemAll! - jeżeli to nie podziała, to albo masz coś z proxy, albo strona zamyka sesję po ściągnięciu 2 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 A jesli strona zamyka sesję po tych 2 gb ? Co wtedy ? W sumie z proxy tez jest mozliwe , ale najpierw DownThemAll ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wtedy zrywa połączenie... Jednak musiałby ktoś to zweryfikować, bo mogę się mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 daj linka to ci za chwile sprawdze czy to cos z plikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) A jesli chodzi o cos takiego to impossible niestety bo nie nie chodzi o pojedynczy plik i nie o pojedyncza witryne , DownThemallem mam 1,3 gb wiec niedlugo bede wiedzial jak jest . http://s5.tinypic.com/119bixi.jpg - I ŁUP ... dobrze ze mam jeszcze alternatywne zrodlo tego pliku z p2m tylko szkoda tramsferu bo przegladarka 700 kb/s a p2m jakies 300 ;/ Edytowane 28 Grudnia 2008 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...