Skocz do zawartości
bonco

Błąd Przy Pobieraniu Plików 2gb +

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ponieważ chce pobrac z gamershella plik ważący 3 gb...no i po kolei Firefox , Opera , Dap , IE wszystko pada na 2 gb poprostu wtedy konczy mi sie download ... wszystkie partycje mam w formacie NTFS juz mi ręce opadaja co zrobic żeby to sciągnąc ;/ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem ponieważ chce pobrac z gamershella plik ważący 3 gb...no i po kolei Firefox , Opera , Dap , IE wszystko pada na 2 gb poprostu wtedy konczy mi sie download ... wszystkie partycje mam w formacie NTFS juz mi ręce opadaja co zrobic żeby to sciągnąc ;/ ?

Spróbuj jakimś programem to ściągnąć, np FlashGet. Dodatek do Firefoxa obsługujący FlashGet nazywa się FlashGot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj jakimś programem to ściągnąć, np FlashGet. Dodatek do Firefoxa obsługujący FlashGet nazywa się FlashGot.

Mogłbym sprobowac ale przykładowo Download Acceleratorem padło tak samo jak na przeglądarkach O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli chodzi o cos takiego to impossible niestety bo nie nie chodzi o pojedynczy plik i nie o pojedyncza witryne , DownThemallem mam 1,3 gb wiec niedlugo bede wiedzial jak jest .

http://s5.tinypic.com/119bixi.jpg - I ŁUP ... dobrze ze mam jeszcze alternatywne zrodlo tego pliku z p2m tylko szkoda tramsferu bo przegladarka 700 kb/s a p2m jakies 300 ;/

Edytowane przez bonco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi