Marcin_gps Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Dlaczego przy ladowaniu Windowsa Xp, jak mam wylaczony monitor, a pozniej go wlaczam chrzani sie obraz (jakis splaszczony, nie rozciagniety na cala powierzchnie ekranu) odswiezanie pokazuje normalnie (nawet jak wlacze OSD w monicie). Po restarcie jest juz ok (pod warunkiem, ze monitor jest w stanie czuwania) Jaka jest przyczyna takiego zachowania monitora??? Jak to rozwiazac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 moj kumpel ma to samo i to obojetnie na jakim systemi wystarczy ze pozniej wlaczy monitor i obraz jest wlasnie nie rozciagniety na caly ekran na to chyba nie ma rady jego monitor to Arcus 15" (modelu dokladnie nie pamietam) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mój kumpel tak ma na LG Studioworksie. Do dziś nie wymyślił, o co chodzi... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Niekażdy monitor pamieta ustawienia w jakich ostatnio pracował, Windows przy ładowaniu ustawia parametry obrazu (rozdzielczość, odświeżanie itp) więć jeśli monitor nie jest włączony to nie może mu przekazać aktualnych parametrów obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Też miałem ten problem na LG Studioworksie, teraz mam LCD-ka i sie skończył :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 moze jakies stery od CTX'a zapodac?? PS Mam CTX'a VL700T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 moze jakies stery od CTX'a zapodac?? PS Mam CTX'a VL700T watpie zeby to cos pomoglo :evil: ale sprobowac nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 można spróbować wyłączyć i włączyć monitor jak juz win sie załaduje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 można spróbować wyłączyć i włączyć monitor jak juz win sie załaduje :wink: Myslisz, ze nie probowalem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...