Lukasz2719 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam. Na początku powiem że jestem "zielony". a więc tak mam acera aspire 5530G z procesorem AND Turion x2. W biosie szukałem temperatury ale nie znalazłem ogólnie to wydaje mi się że ten bios to jakiś taki ubogi jest. Mam program SpeedFan który pokazuje temperaturę: ok.50 gdy komputer nic nie robi, 65-70 gdy siedzę w necie i nawet 85 gdy włączę jakiś film albo grę na kilka min. powietrze które wydmuciach!e wentylator jest naprawdE gorące i te temperatury mogą byc rzeczywiste. Laptop ma jakieś 2 miesiące. chciał bym sie dowiedzie czy to są normalne temperatury czy powinienem zanieś laptop na gwarancje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 standardowo ; odkurzacz i poprzekladac do wszystkich wylotow i wlotow powietrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 A laptopa nie trzymasz na kolanach/kanapie lub czymś podobnym tylko na stole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...