kojeczny Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam. Mam ciekawy problem. Mianowicie mojej mamie pomyliły się zera co poskutkowało ciekawą kwotą doładowania 200 pln. Chciałbym jednak żeby ta kasa była znowu na koncie bankowym. Istnieje taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Hm. Przejdź się do punktu obsługi klienta swojego operatora, ale wątpię by Ci oddali te 180zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 IMHO to se ne da, po prostu przez dluzszy czas nie bedziesz doladowywal konta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Siostra zadbała o moje konto ;] BTW. jak można gadać bitą godzinę, non stop, przez tel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zapytaj mojego staruszka, który ma darmowe wewnątrz Playa i 600 minut (10h) poza sieć :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeśli sieć oferuje taką usługę, można sprzedać na allegro kasę jako teleprzelew ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...