Arni Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Witam planuje wymienić moją barke 250gb ata na coś na sata/ sataII .Budżet około 200zł najlepiej poniżej ;) Jakieś wielkiej pojemności nie potrzebuje [250gb starczy] warunek : ma być cichy. Jakieś sugestie? :wink: Fajnie by było gdyby dysk znajdował się w ofercie komputronika bo jakoś z wysyłką dysków różnie bywa a tak to gwarancje na miejscu ... Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam planuje wymienić moją barke 250gb ata na coś na sata/ sataII .Budżet około 200zł najlepiej poniżej ;) Jakieś wielkiej pojemności nie potrzebuje [250gb starczy] warunek : ma być cichy. Jakieś sugestie? :wink: Fajnie by było gdyby dysk znajdował się w ofercie komputronika bo jakoś z wysyłką dysków różnie bywa a tak to gwarancje na miejscu ... 320GB jedno talerzowy. Poczytaj tematy o WD Caviar 333GB/talerz, o Samsungach F1 i Barracudach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 320gb szajsung seria HJ czy IJ ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 320gb szajsung seria HJ czy IJ ? ;) Poczytaj o Szajsungach F1, bo poprostu nie znam tych dysków za bardzo. Wiem że z którejś serii 320GB robią ładne wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czytałem i wychodzi na to że jedne idą tylko na Polskę i Rumunie i mają 2 talerza a drugie mają jeden talerz i różnie z nimi bywa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czytałem i wychodzi na to że jedne idą tylko na Polskę i Rumunie i mają 2 talerza a drugie mają jeden talerz i różnie z nimi bywa :/ Musisz mieć pewność, że dysk który kupisz będzie miał 1 talerz (w przypadku 320Gb), bo inaczej trafisz na dysk o kiepskim transferze. Poczytaj o WD3200AAKS i o Barracudach 320GB, one chyba na 99% są na 1 talerzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja tam namawiałbym Cię na CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE Głośność: 3,3 dB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 2late dzisiaj odebrałem Samsunga 322HJ więcej w odpowiednim dziale. Dziękuję za uwagę i życzę Szczęśliwego Nowego Roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...