Misza Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam Enlighta czarno - srebrnego. Napedy maja standardowy, bezowy kolorek. No i zastanawiam sie na jaki kolor ewentualnie je pomalowac zeby mialo to rece i nogi. Czarne napedy wiadomo jak beda wygladac. Malowal ktos na srebno? Jak to wyglada? Dzieki za konstruktywne odpowiedzi. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam Enlighta czarno - srebrnego. Napedy maja standardowy, bezowy kolorek. No i zastanawiam sie na jaki kolor ewentualnie je pomalowac zeby mialo to rece i nogi. Czarne napedy wiadomo jak beda wygladac. Malowal ktos na srebno? Jak to wyglada? Dzieki za konstruktywne odpowiedzi. Pzdr. Ja mam srebrengo CD-ROMa - patrz na moje www :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Najlepiej to na taki, żeby Ci się podobało. Chyba najsensowniej będzie jak pociągniesz je podkładem do plastiku (w sprayu) a potem ze 2-3 warstwy lakieru (też w sprayu) w twoim ulubionym kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Najlepiej to na taki, żeby Ci się podobało. Chyba najsensowniej będzie jak pociągniesz je podkładem do plastiku (w sprayu) a potem ze 2-3 warstwy lakieru (też w sprayu) w twoim ulubionym kolorze.Ulubiony to nie zawsze taki, ktory pasuje do reszty obudowy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Najlepiej to na taki, żeby Ci się podobało. Chyba najsensowniej będzie jak pociągniesz je podkładem do plastiku (w sprayu) a potem ze 2-3 warstwy lakieru (też w sprayu) w twoim ulubionym kolorze.Ulubiony to nie zawsze taki, ktory pasuje do reszty obudowy. :) Wlasnie o to chodzi... Moj Enlight ma dosc specyficzny wyglad (Ta jest szara moja jest czarna) i wlasciwie ciezko mi podjac decyzje. Nie chcialbym pozniej szukac przednich paneli do moich napedow :lol: . A co do techniki malowania juz przeszukalem forum i odnalazlem interesujace mnie informacje. Pzdr. P.S. Moj setny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Do czarnej budy to tylko srebrne panele:) A odcien to juz kweastia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Srebrne wyglądają QL. A jak Ci sie coś odrze to przy srebrnym to nie razi a na czarnym to od razu widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hmmm... jak ma byc srebrne to IMO najładniej wyglądało by to w kolorze aluminium. A jak aluminium to może zamiast malować wyciąć z blachy bezel do cd i potem nakleić go na napęd. Coś takiego ma w ofercie Coolermaster a wygląda to tak: Wydaje mi się że dremelem i przy odrobiną samozaparcia można zrobić coś podobnego samemu. IMO będzie wyglądać lepiej niż pomalowane. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hmmm... jak ma byc srebrne to IMO najładniej wyglądało by to w kolorze aluminium. A jak aluminium to może zamiast malować wyciąć z blachy bezel do cd i potem nakleić go na napęd. Coś takiego ma w ofercie Coolermaster a wygląda to tak: Wydaje mi się że dremelem i przy odrobiną samozaparcia można zrobić coś podobnego samemu. IMO będzie wyglądać lepiej niż pomalowane. Pozdro Tylko CI sie wydaje, ze zrobisz cos takiego sam podobnie wygladajace jak z fabryki. Nie ma takiej mozliwosci. Jesli wytniesz to Dremelem, moze toto miec krzywe krawedzie i zepsuje tylko efekt. W jego przypadku lepiej bedzie wygladalo pomalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hmmm... jak ma byc srebrne to IMO najładniej wyglądało by to w kolorze aluminium. A jak aluminium to może zamiast malować wyciąć z blachy bezel do cd i potem nakleić go na napęd. Coś takiego ma w ofercie Coolermaster a wygląda to tak: Wydaje mi się że dremelem i przy odrobiną samozaparcia można zrobić coś podobnego samemu. IMO będzie wyglądać lepiej niż pomalowane. Pozdro Moze i aluminium wygladalo by lepiej ale nie chce mi sie i nie mam za bardzo czasu na zabawy. Malowanie wydaje mi sie troszke latwiejsze a z alu nie mam zadnego sdoswiadczenia. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Pomaluj jedną na oczojebliwy różowy a drugą na zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...