Włodi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam problem. Kupiłem nowy telefon Nokia N95 8gb i na wyswietlaczu mam caly czas napis offline. Gdy probuje wyslac smsa lub polaczyc sie z kims wyswietla mi sie ze telefon jest w trybie offline i nie mozna sie polaczyc. Nawet nie pokazuje mi zasięgu tylko zamiast niego jest "x".Pytanie jak wlaczyc tryb online? Czy potrzebuje do tego połączenia z internetem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przycisk u góry i tryb ogólny czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 menu / Narzędzia /profile / i tutaj ustawiasz jaki chcesz . offline jest abyś mógł używać fona w samolocie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ok działa dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...