MandraX Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 @romek A w nowym konkursie znowu beda wybierac forumowicze ? Pozdro, MandraX 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) .. Będą 3 etapy (tak zakładam), nadesłanie prac, ocena forumowiczów, ocena moja....ps. po jednym jescze kurz nie odpadł a już myslicie o innym^^? Edytowane 6 Stycznia 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tak każdy będzie brał udział. Oczywiście z wyjątkiem mnie jako twórcy konkursu ;P To jeszcze nie koniec nagród. Długo się zastanawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że wyróżnimy dodatkowo dwie prace, których autorzy otrzymają upominki od serwisu PurePC.pl. Wyróżnienie I: Film 29 - autor: megadega Za świetny pomysł nakręcenia filmu i przedstawienia kryzysu w kształcie plastelinowych ludzików. Wyróżnienie II: Film 23 - autor: p13rdd Bardzo ciekawy materiał, który miło się ogląda i widać włożoną pracę w jego przygotowanie. Wyróżnionych proszę o kontakt na PW i podanie adresu wraz numerem telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Aaa to jak wszyscy to tym razem spasuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Aaa to jak wszyscy to tym razem spasuje :PChyba że anonimowe prace. Jeśli nie to +1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzio bak Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 W głosowaniu na najlepszy film wzięło udział ponad 2000 forumowiczów, którzy wybrali trzy najlepsze prace. przypadek czy celowa pomyłka ? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ja myślę że tak profesjonalna ekipa jak purepc szybko poprawi tego babola [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ciekawe kiedy następny konkurs i jakie nagrody) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 To nie błąd. Sumarycznych głosów było dokładnie 2018 (samych forumowiczów) ale system nie wszystko pokazywał. Przykład bardzo dużo osób starało się głosować na dwie osoby, choć można było na jedną. Wielu też próbowało oszukać system więc nie było ich widać w ankiecie publicznie. Na koniec tak samo było. Poleciało z 70 zgłoszeń w ciągu niecałych 30 minut ale różne ip, różne miasta i różne sieci. To, że ankiety nie są dopracowane w IPB wiadomo i dokładnie tyle było zgłoszeń wg bazy a nie wyświetlanych statystyk. Główna nagroda była ogłoszona liczbą głosów: 301 a w ankiecie było widoczne 91. Chyba że anonimowe prace. Jeśli nie to +1 ;] Tak jak mówiłem, planuje 3 etapy teraz. Pierwszy nadsyłanie prac publicznie, drugi ocena ze strony forumowiczów, trzeci ocena administracji i koordynatora z głosem głównym naczelnego. Głosy forumowiczów mogą tylko nakierować lecz nic nie zmienią w klasyfikacji. Głównie musi się podobać zarządzającym, nas się nie da przekonać aby ktoś wygrał ;) Warto wziąć udział bo po konkursie tych najlepszych prac kilku z was dostanie oferty współpracy z nami i dalej rozwijaniu tego waszego zapału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 gratuluje HeatheNowi ;) Normalnie zazdrość łapie jak dostałeś HD4870 TOXIC za free :P czyli masz 800zł w kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 gratuluje HeatheNowi ;) Normalnie zazdrość łapie jak dostałeś HD4870 TOXIC za free :P czyli masz 800zł w kieszeni ;) jak za free? jak za free? :) jak dla mnie to ta karta nalezala mu sie za same zaangazowanie zoneczki w ta produkcje :D naprawde heathen restekpa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 gratuluje HeatheNowi ;) Normalnie zazdrość łapie jak dostałeś HD4870 TOXIC za free :P czyli masz 800zł w kieszeni ;)Tak tak...ciche dni BEZCENNE (tyle nerwow zjadlem z zona) 8400 629zł pentek 500W 219zł 2x2 gb patriot 160zł... No bo przeca do e2160 i HK350AP i 2gb ram nie wsadze 4780:D nie? A teraz jeszcze chlodzenie na proca trzeba....zona jest w niebo wzieta;D:D:D a ja mialem pretekst do upgradu:P no i oczywiscie dobra zabawa i doswiadczenie:) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak tak...ciche dni BEZCENNE (tyle nerwow zjadlem z zona) 8400 629zł pentek 500W 219zł 2x2 gb patriot 160zł... No bo przeca do e2160 i HK350AP i 2gb ram nie wsadze 4780:D nie? A teraz jeszcze chlodzenie na proca trzeba....zona jest w niebo wzieta;D:D:D a ja mialem pretekst do upgradu:P no i oczywiscie dobra zabawa i doswiadczenie:) pzdr Tak trochę ot, ale za tą kasę masz q6600, albo nowego q8200, w gta by się lepiej sprawdziły. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przeca q8200 to kupa jakich mało :P. Gratuluje zwycięzcą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak trochę ot, ale za tą kasę masz q6600, albo nowego q8200, w gta by się lepiej sprawdziły. :)Dla gta4 jakbym zmienial kompa to bym sapphirka ktorego wygralem sprzedawal! Bo ati wypada blado w gta4:) Ale spoko ATi nie mialem od 5 lat:) czas najwyzszy sprawdzic na co ich stac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 dostal "juz" ktos nagrody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Dawno ;) nagroda dopomogła kupienie PlayStation 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 no to "Lypa" bo ja mialem dostac cos za wyroznienie i nic nie dostalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Moze dostales poprostu wyroznienie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Tak każdy będzie brał udział. Oczywiście z wyjątkiem mnie jako twórcy konkursu ;P To jeszcze nie koniec nagród. Długo się zastanawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że wyróżnimy dodatkowo dwie prace, których autorzy otrzymają upominki od serwisu PurePC.pl. Wyróżnienie I: Film 29 - autor: megadega Za świetny pomysł nakręcenia filmu i przedstawienia kryzysu w kształcie plastelinowych ludzików. Wyróżnienie II: Film 23 - autor: p13rdd Bardzo ciekawy materiał, który miło się ogląda i widać włożoną pracę w jego przygotowanie. Wyróżnionych proszę o kontakt na PW i podanie adresu wraz numerem telefonu. To nie błąd. Sumarycznych głosów było dokładnie 2018 (samych forumowiczów) ale system nie wszystko pokazywał. Przykład bardzo dużo osób starało się głosować na dwie osoby, choć można było na jedną. Wielu też próbowało oszukać system więc nie było ich widać w ankiecie publicznie. Na koniec tak samo było. Poleciało z 70 zgłoszeń w ciągu niecałych 30 minut ale różne ip, różne miasta i różne sieci. To, że ankiety nie są dopracowane w IPB wiadomo i dokładnie tyle było zgłoszeń wg bazy a nie wyświetlanych statystyk. Główna nagroda była ogłoszona liczbą głosów: 301 a w ankiecie było widoczne 91. Tak jak mówiłem, planuje 3 etapy teraz. Pierwszy nadsyłanie prac publicznie, drugi ocena ze strony forumowiczów, trzeci ocena administracji i koordynatora z głosem głównym naczelnego. Głosy forumowiczów mogą tylko nakierować lecz nic nie zmienią w klasyfikacji. Głównie musi się podobać zarządzającym, nas się nie da przekonać aby ktoś wygrał ;) Warto wziąć udział bo po konkursie tych najlepszych prac kilku z was dostanie oferty współpracy z nami i dalej rozwijaniu tego waszego zapału. Czyli jednak upominki powinny być, coś na zasadzie smycz, kubek, albo... parasol z logo PPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p13rdd Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 @megadega Ja też nic nie dostałem. Ale już się nie upominam, czasu minęło dużo. Po prostu wyciągnąłem z tego pewnie wnioski i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...