hilfiger Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Bez obawy, moda skończę wcześniej czy później. Kilka fotek bloczków w świetle dziennym: EDIT Wczoraj wykonałem część topów do bloczków na cpu i gpu. Oba bloczki będą oparte o spód z bloczka usera misiu-15go, nie pamiętam nazwy bloczka, ale byla to wersja limitowana. Kawałki pleksy gotowe do wiercenia: Gotowe, poszczególne części topu. Sprayer ma za zadanie zwiększyć ciśnienie wody, które bezpośrednio będzie wpadać w środek rdzenia. Spód bloczka, podstawa o wymiarach 60x60 mm. Piny o wysokości 3 mm. Tak ma wyglądać mniej więcej bloczek. Brakuje jedynie górnego topu. Edytowane 4 Stycznia 2010 przez hilfiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dzisiaj kolejno porcja fotek z prac. Skończyłem robić top do bloczku gpu. Wczoraj przyszła paczka z wyciętymi topami od maniakalnego. Jest trochę nie dociągnięć, które będę musiał poprawić. Praca nad topem z pleksi dla bloczka gpu Wyszlifowane spody bloczków nb i sb Gotowy bloczek gpu. Skręcony prowizorycznie. Muszę dokupić oringi i śrubki. Topy zakupione u maniakalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ciekawie to wyglada :) gratuluje pomylowosci :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wczoraj skończyłem robić top na blok cpu. W najbliższym czasie muszę oddać wszystkie bloczki do niklowania. w planach jest zrobienie nowych bloczków na mofy z topami z pleksi, pleksianych korków 1/4 cala, dokończenie reza z wirnikiem w środku i inne duperele z pleksi. Fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...