Skocz do zawartości
kloonej

Counter Strike 2d

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to przeoczenie czy nikt tu jeszcze nie wspominał o CS2D? Najpopularniejszy szuter sieciowy doczekał się nowego świeżego spojrzenia na jego temat. Gra dwa de oferuje nie gorszą od pierwowzoru grywalność, prostą acz wdzięczną grafikę w rzucie izometrycznym i oczywiście godziny świetnej zabawy (no... przynajmniej dla mnie i mnie podobnych). Oficjalny adres to: http://www.cs2d.com/. Zachęcam do gry i czekam na serwerach.

Edytowane przez kloonej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodać jeszcze należy że gra jest całkowicie i absolutnie darmowa, dynamicznie się rozwija, w poprzednich dniach wyszła wersja 0.1.1.0, co wskazuje na to, że jest to beta, ale nie ma w niej bugów, przynajmniej ja jeszcze na żadnego nie trafiłem, a całość jest spójna i dopracowana.

Jako wskazówkę dodam, że warto się zarejestrować na stronie producenta http://www.unrealsoftware.de/, doda nam to do puli serwów także te wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.

Edytowane przez kloonej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto moja własna paczka, u mnie śmiga jak szalona: http://rapidshare.com/files/178242946/cs2d.zip.html

Co do kupowania amunicji nie mam pojecia dlaczego, ja w każdej chwili mogę dokupić, aa!!! może kupujesz tuz po kupieniu broni? bo broń ma max ammo przy kupnie.

Serwa nie widzę póki co. Może po IPku pójdzie, podaj.

EW. Walcie na ten IP 217.113.225.64, założyłem póki co serv. (hasło: ppc)

Edytowane przez kloonej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kloonej: Aktualizowales dzis gre? Nie moge sie polaczyc.. Dopiero po odznaczeniu w filtrze by pokazywal gre w tej samej wersji pojawia sie Twoja gra...

ok, zrobilem serwer i bylo dobrze... Pozniej mozemy popykac.

Edytowane przez Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no zrobiłem wszystko jak się należy, ręcznie wszystko poustawiałem i nic kicha nie widzi serwa. Było by miło jakby ktoś spróbował u siebie.

@Manhunt na stronie cs2d.com jest jakieś faq, może coś wydiggujesz?

Ja pasuje na razie, ide <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> szałer, a wy chłopaki działajcie. bbl

Edytowane przez kloonej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz planuje grac w robaki ;) Pozniej mozliwe, ze najdzie mnie ochota na csa. Gdyby byla opcja postawienia serwera dedykowanego z przekazaniem praw opa komus z was...;) Ja po prostu wole zajac sie czym innym niz graniem w te gre przez pare godzin...

ps. u was tez to forum sie wlecze? Puste strony wyswietla co kilka wejsc...itd.. :/

Edytowane przez Jacek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można postawić serwa dedykowanego, na stronie .com jest coś o tym a w downloads jest do ściągnięcia. u mnie forum okej. kurcze niech coś się stanie (jakiś cud) gra fajna i lekka, ludzie chętni, szkoda by było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ameryki to nie odkryłeś. Gralem w to już dość dawno. Nie wiem czy akurat w tą wersję, ale pamiętam, że był to też CS w 2D. Widok z góry. Można było grać po Lanie i była to świetna zabawa w przerwie miedzy graniem w CS 1.6 i StarCraft. :)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi