ToMo Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Kiedyś Soltek miał broblemy z magistralą ale teraz to naprawił. CHoć mam MSi to raczej nie kupie jush nigdy więcej MSi bo jakąś mam kiepską wydajność RAM-ów. Nie wiem o co chodzi ale są gorsze od 266 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Wogóle ile kosztuje ta płyta ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Wogóle ile kosztuje ta płyta ???470-480 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ani soltek ani msi ani nawet epox - aktualnie to tylko abit .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 po co kupować przelotke do atx12v do solteka ? mnie jakos dzialalo i bez tego ;))) Wlasnie sprawdzilem ;) Przy moich ustawieniach z podpisu bez wtyczki 12V napiecia lekko siadly i procek byl stabilny dopiero przy 1,775V. Wiec ta wtyczka duzo daje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vad3r Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Wogóle ile kosztuje ta płyta ???470-480 zl We Wroclawiu 445 zl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 po co kupować przelotke do atx12v do solteka ? mnie jakos dzialalo i bez tego ;)))Podobno jak masz podłączone te dwa to jest lepsza stabilność... Ja mam zasiłke jakiegoś noname 300W (tańszy od codeszajsa, co nie znaczy że gorszy...?) i mma podłączone te dwa wejścia i przy tym jak w podpisie stabilnie... Nie próbowałem bez tego 12V więc nie wiem jak by było bez... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Tylko nie wiem dlaczego jest stabilny dopiero przy 1.80V (Soltek HM pokazuje 1.76v) mam serir HB?? DZIWNE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...