trunksio Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Procesor: Intel D915 2x2.80 GHz BOX Płyta główna: Gigabyte GA-945p-S3 Grafika: Galaxy GF7600GS 256/128 Zestaw: Chłodnica: BWA 122 Pompka: Silent Pump 12V (myślę też o przerobionym Atmanie 305) Blok CPU: Frost2Slim Blok GPU: nie wiem jeszcze, ale myślę nad tym KLIK Węże: Innovatek Nie wiem co z NB; czy wodować, czy taki radiator: Zalman Opinie i rady mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jeśli chcesz to nb możesz dać Frosta NB lub ten radiatorek to już zależy od ciebie. Na moje to sam radiator spokojnie starczy do tej mobo chociaż z 2 strony można za tą kasę kupić już bloczek nb. Na grafie może być ten prison lub mcw60 lub frost gpu wszystkie spokojnie sobie poradza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trunksio Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jeśli chodzi o pompkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jeśli chodzi o pompkę? Pompka do pierwszego zestawu jak znalazł. Upoluj taką pompkę na allegro albo na giełdzie forumowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...