arczowsky Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam, od dawna miałem w planach złożenie własnego zestawu LC. No i wreszcie się coś udało. Złożenie sprawiło mi troche problemów ale o tym później. Sprzet jest taki jak w podpisie + obudowa Sharkoon Rebel 9 z chłodnicą na upchaną za frontem. Demon prędkości może to nie jest ale wodą nie pogardzi. :arrow: Czym jest chłodzony zestaw: Swiftech Apogee GT na CPU Swiftech MCW60-R 2 na GPU Chłodnica Black Water Advanced 122 2.0 Rez Black Water O-Tank 170 Pompa Coolriver 12V :razz: Wąż Feser Tube 10/13 Black UV Płyn Feser One Black Złączki: no właśnie i tu jest problem, miały być Feser One wszędzie gdzie G1/4 - w rezie dwie naraz się nie mieszczą, w swiftechach okazało sie że mam popsute gwinty i krótki Feser się 'przekręca'. Więc jest: Feser 1x na o-tanku, 2x na chłodnicy, reszta to zwykłe skręcane oraz choinki. Na pewno pod koniec stycznia zdecyduje się na dołożenie bloku na NB oraz dokupienie nowej pompki (Zapewne którys z Laingów) Póki co udało mi się zrobić kilka fotek układu, nie pokazuja zbyt wiele, ponieważ robione na szybko, na dniach na pewno jeszcze coś cykne, póki co nie mam siły. Więc wygląda to mniej więcej tak: Jakieś opinie? propozycje? Tempy oraz więcej fotek dodam na dniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opinia: Ładne Propozycja: więcej fotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Czarno to widzę ;) more fotos ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Więcej fotek publika się domaga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Kilka nowych, porannych zdjęć: Fotki całości może później, idę na sniadanie ;) Oczywiście to co się od razu rzuca w oczy to burdel w kablach, tak wiem, muszę to naprawić :) Edytowane 31 Grudnia 2008 przez arczi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 cieplutki NB już oczekuje końca stycznia :) Na SB możesz radiatorek założyć będzie ciekawiej wyglądał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 fotki ładne i robione jak pod otoMoto czyli --> tak cyknąc żeby nie było widać że fura miała dzwona itp. ;) ja to kupuję :) ale ten qulrajwer <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fajny... tylko coś na nb by się przydało i wtedy radiator z nb wejdzie może na sb :rolleyes: O którym bloku mówiłes Ci złączki niepasują? Pytam bo ma cpu mam identyczny i chce takie złączki dać i niewiem czy wejdą na ten bloczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 No właśnie ja mialem problem na cpu, ale może to indywidualna sprawa. Fesery mają bardzo krótkie gwinty i to utrudnialo montaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fesery mają bardzo krótkie gwinty i to utrudnialo montaż.Chyba Koolance nie widziales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Heh goły SB ;) Fajne czarne LC ;] Czekamy na blok na NB a później może się szarpniesz na SB (ale to już Laing musi być ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ogólnie u mnie jakieś tam zmianki nadchodzą małymi kroczkami :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Czekamy na blok na NB a później może się szarpniesz na SB (ale to już Laing musi być ;p).eee jak da MCW30 to i na CR2 to podziala jakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 już od dawien dawna mam Lainga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...