fit Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 w wawie brak (pod gusem i w Action), w Poznaniu brak w lublinie brak... heeeelp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 a na www.sklep.wgk.waw.pl nie ma ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ciężka sprawa. W całym Trójmieście znalazłem JEDEN taki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 no co ty gadasz ??? w sobote kupilem 308 box za 320, a 309 oem bylo z 10 za 250zeta, szukaj pozadnie, ja bylem okolo 14 i znalazlem. Idz tam w prawa strone, tam gdzie jest tak jakby duzo stoisk, tam maja na pewno ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ech http://www.sirius.pl 298zl :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 no co ty gadasz ??? w sobote kupilem 308 box za 320, a 309 oem bylo z 10 za 250zeta, szukaj pozadnie, ja bylem okolo 14 i znalazlem. Idz tam w prawa strone, tam gdzie jest tak jakby duzo stoisk, tam maja na pewno ! Bardzo dokladny opis :) Tez takich szukam i ciezko znalezc. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ech http://www.sirius.pl 298zl :D.a dokładnie http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6144&sid=1 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja kupile w sklepie terra.com, ale maja tez w pc kompie na kabatach, jak bede nastepnym razem to zapisze nazwy sklepu, a jutro kupuje 1700 w actionie i zobacze jaka seria, to powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 na Kabatach byłoby bombowo !!! gdzie to dokładnie jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 w sobote mieli, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 w moim malym miasteczku na ul.Zatorkiej na przeciwko piekarni:) :) tzn w Siriusie. A tak calkiem serio to http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=1&scid=1 i szybo za pomoca servisco!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12394307 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12394307 cena - K O S M O S 8O 8O 8O :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12394307 cena - K O S M O S 8O 8O 8O :evil: Pogięło gości ... jeszcze się przebijają ... Może wystawię swojego ;) Musiałbym go tylko sprawdzić na jakim NForsie2 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 to ja dodam cos od siebie...... jezeli ktos z Torunia nie nabyl jeszcze DLT3C a zamierza to podaje gdzie mozna je qpic :P pulsarsystem, to jest na skarpie w takim pawilonie, jest duzo tam tych prockufff!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 pisalem juz gdzies ,ze na WGK widzialem ich sporo . kwestia tylko czy cena to 250 , lub 260. ja znalazlem za 245. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 pliz nie piszcie ze w waszych miastach te procki leza na polkach bo zaraz sie pochlastam... w lodzi (tej wsi w centrum) nie moge znalesc ani jednej sztuki :!: :!: :!: na dodatek 250zl? najtaniej w sklepie 260 a niektorzy wolaja po 290zeta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 pliz nie piszcie ze w waszych miastach te procki leza na polkach bo zaraz sie pochlastam... w lodzi (tej wsi w centrum) nie moge znalesc ani jednej sztuki :!: :!: :!: na dodatek 250zl? najtaniej w sklepie 260 a niektorzy wolaja po 290zeta... No niestety Łódź to informatyczna pustynia - spróbujcie kupić copper-shima albo co ambitniejsze produkty (sprzedawcy robią 8O ) Aha Copper-shima dopatrzyłem się w 2 sklepach (z czego jeden to specjalistyczny z chłodzeniem -Zalmany i takie tam - mają chyba 3 albo i więcej wzorów C-S) Pozdro Ech załapałem się na tego XP za 229 zł (inaczej bym Durka nie zmianił) a teraz mam niedosyt OC ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 eh eh jak tak czytam to dochodze do wniosku ze moj proc to jakis ostatni syf :) dut sucks ! :twisted: tyle ze raczej nie mam mozliwosci wymiany procka co 2 tygodnie i zakupowania po 5 sztuk dla testow..... ale uwazacie ze da sie pchnac tego box-a tak zeby kupic bez doplacania dlt ? Decyzje i tak podejme jak dostane l7s7a2 we wtorek, wtedy zobacze co tez moze moj proc max :) 1 uruchomienie (jeszcze u koompla na kt266a i postowal jako 2400+ na standardowym v-core, dlaej nie probowalem bo nie wiedzialem jak tam z dzilenikamie fsb/pci a koesl bal sie o dane :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 w wawie brak (pod gusem i w Action), w Poznaniu brak w lublinie brak... heeeelp. CZY NIKT NIE ZAUWAŻYŁ ŻE TO JEST TOPIC NIE NA TEMAT :!: :!: :twisted: KUPIENIE CZEGOŚ NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z PODKRĘCANIEM :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 w wawie brak (pod gusem i w Action), w Poznaniu brak w lublinie brak... heeeelp. CZY NIKT NIE ZAUWAŻYŁ ŻE TO JEST TOPIC NIE NA TEMAT :!: :!: :twisted: KUPIENIE CZEGOŚ NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z PODKRĘCANIEM :!: :!: Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi :?: :roll: Zobacz jaki temat jest tego watku - wydaje mi sie, ze nie ma nic dziwnego w tym co napisal fit... chodzi przeciez o dostepnosc prockow serii DLT3C... Chyba, ze zle rozumiem stwierdzenie "topic nie na temat" - to jakby temat nie na ten topic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zastanawiam sie czy opłacałoby mi się wymienić mojego HB z napięciem standardowym 1.6 na tego DLT3C?? Kurde bo podoba mi się ten procek... hmmmm tylko czy go znajde w bydzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja wlasnie zmienilem DUT3C na DLT3C... ten U chodzi 2GHz na 1.68 a zeby pojsc wyzej to musze juz dosc znacznie podnosic napiecie, wiec raczej juz jestem blisko konca jego mozliwosci... A L juz lezy w domciu, ale przetestuje go dopiero jutro/pojutrze jak sie dorwe do swojego kompa. Fajnie by bylo jakby zrobil te 2GHz na 1.5V :) BTW kupic mozesz takiego na allegro, ja tak kupilem za 263, sklep sprzedawal na allegro, jest gwarancja wiec no problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 No ale ile bym dostał za mojego?? HB?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 najlepiej zamien uzywany za uzywany, byc moze nic nie doplacisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja wlasnie zmienilem DUT3C na DLT3C... ten U chodzi 2GHz na 1.68 a zeby pojsc wyzej to musze juz dosc znacznie podnosic napiecie, wiec raczej juz jestem blisko konca jego mozliwosci... A L juz lezy w domciu, ale przetestuje go dopiero jutro/pojutrze jak sie dorwe do swojego kompa. Fajnie by bylo jakby zrobil te 2GHz na 1.5V :) BTW kupic mozesz takiego na allegro, ja tak kupilem za 263, sklep sprzedawal na allegro, jest gwarancja wiec no problem. 2Ghz przy 1,5V - dla DLT3C to żaden problem !!! Ktoś kiedyć podał, że średnio chodzą około 2200Mhz przy 1,5V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Może mi wymienią w tym sklepie gdzie go kupiłem... zaraz do nich dzwonie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ja dzis mialem niesamowitego pecha... Kupilem calkiem pieknego nowiotkiego ostatniego w sklepie 1700+ JIUHB DLT3C 0309 UPMW z batchem 0020 :) Teoretycznie och ach rewelka, po przyjsciu do domq jednak okazalo sie ze kupilem procek SPALONY?! zupelnie sie nie podnosi... trzeba bylo wrocic sie po kase. Coz.. a era DLT3C juz sie skonczyla bo nowych dostaw juz nie bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 To faktycznie pech jakich mało... a nie możesz pochodzić po innych sklepach w końcu w wawie ich sporo jest... może sie gdzieś trafi... Mysle że warto szukać..!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...