gugus Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Posiadam karte palit 9600gt (no-sonic) potrzebuje taniego chlodzenia na ta karte, nie musi byc "szczegolnie" ciche, chodzi o wydajnosc i cene. MYslalem nad silencerem 5, widzialem dosc dawno art. o zamontowaniu go na 8800gt, aloe nie wiem czy jest z 96gt kompatybilny. Z gory thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Posiadam karte palit 9600gt (no-sonic) potrzebuje taniego chlodzenia na ta karte, nie musi byc "szczegolnie" ciche, chodzi o wydajnosc i cene. MYslalem nad silencerem 5, widzialem dosc dawno art. o zamontowaniu go na 8800gt, aloe nie wiem czy jest z 96gt kompatybilny. Z gory thx za pomoc. Accelero S2 będzie chyba najlepszym rozwiązaniem, do tego jakiś wentylator 120mm, np.: Revoltec, puszczony na 5v i masz ciche i wydajne chłodzenie. Cena to ok 50zł za Accelero, a wentylator jakieś 15-20zł. Myślę że nic tańszego nie będzie tak wydajne i ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 czy kasa wlozona w karte da jakies odzwierciedlenie w wydajnosci po oc? nie chce wydawac bezsensowanie kasy, moze lepiej zaczac odkladac na nowa karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 czy kasa wlozona w karte da jakies odzwierciedlenie w wydajnosci po oc? nie chce wydawac bezsensowanie kasy, moze lepiej zaczac odkladac na nowa karte... Potrzebujesz wróżki, a nie forum purepc :). Wszystko zależy od egzemplarza! Jedna podkręci się dobrze, a druga w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...