WeaR Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zapraszam was na na nowo powstałe forum Tony-Hawka. Myśle że wam się spodoba, ponieważ styl jest ładny i jest domena .pl Masz problem ? Nie możesz czegoś przejść ? Napisz, a my ci z pewnością pomożemy.http://tony-hawk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Gratuluję pustego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 +domena +szybki serwer +tematyka -phpBB by przemo -wygląd -forum zrobione na szybko bo nawet pewnie znajomi sie nie zdążyli zarejestrować ... PUSTO !! w zasadzie to powiedziałem ci sprawy oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie powinno być przypadkiem Tony'ego Hawk'a czy jakoś tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 "Jedyne W Polsce Centrum Tony Hawk'a !" Taa http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeaR Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 "Jedyne W Polsce Centrum Tony Hawk'a !" Taa http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...&lr=lang_pl Mówisz o tym : tonyhawker.ovh.org ? Mi chodzi o bardziej profesjonalne Centrum TH. Na domenie pl,com, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 ROFL domena pl,com itp nie czyni strony profesjonalnej, ważne jest jak wygląda, jak jest zrobiona, ilu ma użytkowników i jakich itd... Nie wiem w jaki sposób można ocenić puste forum, masz całe 2 posty ! :D. Poza tym "Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group" "Templates PimpMyStyle v.1.1 created by Gnacio." Nawet się nie wysiliłeś żeby cokolwiek zrobic samodzielnie, może oprócz instalacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeaR Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 ROFL domena pl,com itp nie czyni strony profesjonalnej, ważne jest jak wygląda, jak jest zrobiona, ilu ma użytkowników i jakich itd... Nie wiem w jaki sposób można ocenić puste forum, masz całe 2 posty ! :D. Poza tym "Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group" "Templates PimpMyStyle v.1.1 created by Gnacio." Nawet się nie wysiliłeś żeby cokolwiek zrobic samodzielnie, może oprócz instalacji... Samodzielnie zrobiłem tło, top, whosonline, cellpic zmieniłem szerokośc. Niedługo będą nowe Ikonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mi chodzi o bardziej profesjonalne Centrum TH.przemo + profesjonalnie - niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeaR Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 A co teraz powiecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty i potraktuj je jako nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeaR Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Został zmieniony Styl :) Piszcie co teraz sądzicie -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Mi chodzi o bardziej profesjonalne Centrum TH. http://tony-hawk.pl/postlink/199.htm?sid=0...971a561967c#199 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeaR Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 MaSsel, są ludzie i taborety :) Jak widzisz temat w koszu :] Totalny n00b -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...