Gość piotrAthlonXp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 witam mam do dyspzycji kabel lan i chce polaczyc laptopa do mojego pc tak zeby przekopiowac pliki z n iego na moj komputer. komputery juz polaczone kablem. co dalej? prosze mi pomoc krok po kroku bo zielony jestem dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swizz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 u mnie xp a na laptopie vista chce przekopiowac dane z laptopa a nie wiem jak to skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Temat poruszany 1000000 razy, polecam www.google.pl edit: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ko...mp;aq=f&oq= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 spoko udalo mi sie ale jest problem, bardzo wolno mi kopiuje pliki, 1mb na sekunde czyli jeden film 700mb w 10minut, a jak dalem 60 filmow do kopiowania z laptopa na stacjonarny to wyskoczylo 11 godzin. szybciej sie nie dal przez LAN?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Vista z zainstalowanym SP1? Jesli nie to zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 No na Viście 1 MB/s to całkiem nieźle! Pewnie wynik wspomagany przez różne ciekawostki jak "pakiety zabezpieczające". Spróbuj powyłączać, co się da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 lepszym rozwiazaniem bedzie jak kupie kabel usb sata i podlacze moj dysk do laptopa no nie? bo chodzi mi tylko o skopiowanie 60 filmow i troszku muzki wiec ok 100 gb tego jest, innego sposobu nie ma, a nie usmiecha mi sie kopiowac przez lan 24 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Warto się z tym zapoznać http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&am...anie+przez+siec u mnie kopiowanie między XP - Vista wynosi ~10MB/s Odpowiedzialny za taki stan rzeczy jest protokół SMB wykorzystywany do przenoszenia plików między udziałami sieciowymi i mapowanymi na nie dyskami. Jego fatalna implementacja w Windows XP oraz Windows Server 2003 powoduje, że sprawność operacji kopiowania plików poprzez sieć może w pewnych warunkach być na poziomie - to nie żart - 2-3%. Edytowane 2 Stycznia 2009 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...