drapi131 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mam radka 4870 i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś program do badania, czy karta wywala artefakty bo kiedyś o czymś kim słyszałem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 AtiTool? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SikOrwa Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) Ja też słyszałem o takim programie ale nie wiem w ogóle skąd to ściągnąć. Szukałem na Rapidshare, mininova.org i thepiratebay ale nie moge dorwać. To jest darmowy program ? Słyszalem ze darmowe są do "bani". Prosze o radę. Edytowane 1 Stycznia 2009 przez SikOrwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie wystarcza wam zapętlenie 3DMark'a na jakiś czas plus ewentualnie kilka godzin jakiejś wymagającej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SikOrwa Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chcę być w 100% pewny, że wszystko gra. Nie po to oszczędzałem na mleku dla siebie i kota przez pół roku zeby teraz uwalić karte graficzną. O nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chcę być w 100% pewny, że wszystko gra. Nie po to oszczędzałem na mleku dla siebie i kota przez pół roku zeby teraz uwalić karte graficzną. O nie!Jak chcesz uwalić kartę to polecam http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Poza tym wszystko co darmowe jest do bani <joke> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 3DMark 06 w pętli wystarczy, a jeśli za mało jest wymagający do mu dorzuć AAx8 i AFx16. Żeby nie uwalić karty to monitoruj temperatury cały czas np. Riva Tuner ma taką funkcję i pokazuje historię temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...