Gość piotrAthlonXp Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 witam czy takie chlodzenie bedzie pasowalo do mojego kompa?? 1. AC Freezer 64 PRO - na procesor 2. AC Accelero S2 - na grafike + 2 wentylatory acukake czy to dobry w miare wybor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Od "Fryzjera" w tej chwili znajdziesz lepsze chłodzenia: Pentagram Karakorum - ale jest wielki i dość ciężki, nie do wszystkich obudów się mieści i nie do wszystkich płyt głównych chce pasować. Pentagram Alpaya - mniejszy od Karakorum, ale też niezły, czasem warto w nich wyszlifować podstawę. Auras Wave - też całkiem przyzwoity coolerek, porównywalny z Alpayą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 chłodzenie j.w-Twój wybór na tego 8500GT nie potrzebujesz zmieniać chłodzenia... Ja na swojego dałem wentylator 12 i jest ok.Karta się nie grzeje i jest cisza gdyż puściłem go na 5v.temperatury to około 46 stopni w IDLE a w stresie tak max. 65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...