TiGeR5 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Panowie mam 2 pytania: 1sze odnośnie mojej karty hd4850 - zamontowałem na niej accelero v2 chłodzenie i podkręciłem ją troszki - po paru minutach gry pokazują mi się migające czerwone kropki np - a temp mam w okolicy 55-60C czym to może być spowodowane?? 2gie - czy warto łaczyć moją kartę z hd4870 czy np z hf4850 1gb skoro ja mam hd4850 512mb??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Masz temat o tych kartach-tam pytaj-ten za chwile i tak ci zamkna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok - dzięki za info - myślałem że to nei będzie kłopot ale rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...