Druss Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Chcialbym sie spytac fachowcow, czym tniecie, ile to kosztuje i gdzie mozna kupic. Nie chce robic dzior wiertarka i potem szlifowac, wolalbym wyciac ladnie i potem lekko poprawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Były jush takie topici ale ci odpowiem. Ja wycinałem swoją dziure szlifierką kontową, ale akurat ja wsadzałem szybe w uszczelke i nie musiałem mieć super prostych (i nie bawiłem się za długo w dokładne szlifowanie bo i tak tego nie widać więc bo co robić marną robote). A jeśli chcesz tylko przykleić albo przykręcić z tyłu szybe to najlepiej jakimś dremelkie (troche dużo kosztuje ale można dostać podróbki w supermarketach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...