crie Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam, otóz programem rivatuner podkręciłem taktowanie mojej karty graficznej z ustawień fabrycznych 650/1650/972 na 770/1925/1082. Niby wszystko działa stabilnie lecz nurtuje mnie jeden fakt, otóż nagle w pasku zadań ciągle taki "samolocik" (ikonka pomarańczowa) informuje mnie ile pobiera CPU power: watt. Liczby wachają się od 8 do czasami nawet 18 wattów ale raczej są w granicy 10/13. Mam teraz pytanie, czy podkręcenie karty mogło spowodować jakieś większe zmiany tego CPU power? Czy te wyniki są normalne? Z góry dziekuje. (dodam, że wyniki pokazuje się raczej jak najade na ikonke ale wcześniej nie pamietam by takie wyniki sie pojawiły, tzn nie zwracałem na to uwagi, więc moze wyniki są normalne, proszę o pomoc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pytaj w temacie o swojej karcie - który wisi całe 5 postów niżej ... http://forum.purepc.pl/Nvidia-f53/8800gts-65nm-t248303.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...