sharki9 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 rozdzielilem lacze za pomoca trojnika ale kiedy mam do niego wpiete 2 kable + uplink to nie mam sygnalu ale kiedy wypne jeden to sygnal jest wie ktos o co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A może powiesz coś więcej o budowie sieci? Bo coś tu jest nielogiczne... jak uplink to sieć zbudowana na skrętce... z tego co wiem nie ma czegoś takiego jak 'trójnik' do skrętki. Jest trójnik do BNC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 hehe :) jest trojnik do skretki:) wyglada tak jak telefoniczny :P chcialem kiedys go zastosowac ale jak mi powiedzieli ze to do ISDN to se darowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 No właśnie się tego spodziewałem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 niestety nie znam sie na sieciach dopiero sie poznaje :lol: i dlatego pytam bo juz myslalem ze na osiedlowym serwerzr jest jakas blokada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 naprawde.... takie wynalazki jak trojniki do skretki to :P btw.... goscie w sklepie ci nie powiedzieli ze to nie do sieci tylko do ISDN ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 no niestety nie powiedzieli mojemu starszemu bo go wyslalem po to bo aj bylem w pracy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a wiec tak. komp z twoim zew IP I I - sieciowka -> internet I I - sieciowka -> kabel cross -> drugi komp i tyle!! pamietaj, jaki jest regulamin!! Najpierw wchodzisz do SZUKAJ a potem dopiero dajesz TOPIC!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 o trojnikach do skretki to chyba nie bylo topicu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ale nie o to mi sie rozchodzi :) on wie o co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...