OscarPL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Mam oto takie pamięci: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/King...pelny,id,50373/ tylko, że nisko profilowe. Jaki radiator mogę na nich zainstalować , co byście proponowali ?? Myślałem o takim: http://www.aac.com.pl/arctic-cooling-arcti...xset-p-407.html Będzie on pasował?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jedno, w sumie dosc istotne pytanie: PO co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarPL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Żeby je w jakimś stopniu podkręcić? Teraz bez chłodzenia chodzą bezproblemowo na 920 mhz więcej nie testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 I do czego beda Ci potrzebne podkrecone kosci? Czekam na razie na sensowny argument typu 'blokuja moje OC procesora' albo 'scigam sie z kumplem w HWBOT'. Ale do tego drugiego raczej wystarczy 32M superPI + mocny nawiew a nie kawalek zelastwa na pamieciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarPL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Dobra ale czy bez tych radiatorów da się je podkręcić tak jak z tymi radiatorami czy jednak nie będą pasowały te radiatory? Bo jak będę je kręcił to procka też wiec lepiej jak będą szybsze ;] Edytowane 2 Stycznia 2009 przez OscarPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Czy widzisz zebym nalezal do grupy "Wrozki.PL" abym byl w stanie odpowiedziec na Twoje pytanie co do mozliwosci Twoich kosci i Twojej plyty? Nie? Oh... Radiatory beda pasowac ale powiedz mi po co chcesz wydawac zbedny hajs na ciach!lke od AC jesli w cenie tych Kingow i radiatorow mozesz miec 800 CL4? Zwroc uwage ze w tym dziale jest duzy temat o DDR2 i gdzies moglo sie przewinac info ile ciagna Kingstony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarPL Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedz (wreszcie) czyli będą pasowały i o to mi chodziło, a to czy kupie to jeszcze zobaczę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Generalnie to z pamieci sciaga się radiatory, zeby sie lepiej krecily ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Hmm, to w takim razie po co są radiatory na pamięci? Ciekawa teoria. Zazwyczaj odprowadzanie ciepła z dowolnego układu wpływa korzystnie na wytrzymałość, stabilność, co powinno zwiększać potencjał oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zeby ladniej wygladaly. I 'chlodzily' troche mniej sprawnie niz standardowe radiatory na plytach glownych. Smutna prawda jest taka ze przynajmniej jedna kosc pod firmowym aluminium jest ledwo chlodzona. Albo wrecz wcale. No i kwestia samego odprowadzania ciepla - moje 2 kity duali pracuja sprawnie w zastepstwie grzejnika. A to jest LLK na Elpidzie. Co sie dzieje na calkiem gladkich blaszkach GoodRam Pro, Mushkinow, G.Skilli czy Geili? Strach sie bac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Hmm, to w takim razie po co są radiatory na pamięci?Po to, żeby ładnie wyglądały i ludzie płacili za nie więcej pieniędzy. Na ciemne masy to działa i łykają to jak koń dropsy. Edytowane 2 Stycznia 2009 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarPL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Temat już nie aktualny. Do zamknięcia Edytowane 3 Stycznia 2009 przez OscarPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...