AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Lubiałem słuchać w cz.1 Ludzie Cie szanują mój Presidente :P to było nad wymiar GITNE : :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 el presidente czas juz chyba na wybory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 no no a ja dostałem zamach stanu po 15 minutach grania:) hehehehehehe i mnie zaj..ebali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 gierka nawet spoko ale to nie mój klimat wywaliłem ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 A ja miałem cały czas: " WYSPA JEST OBRZYDLIWA ...." I cholera nie wiem czemu? Za dużo maryśki zasiałem zamiast herbaty i bananów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...