MandraX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Wiec tak przed zakupem temp. poszeczegolnych rdzeni wachaly sie pomiedzy 25-30 stopni wkurzylem sie i kupilem Schythe Katana 2. Czujnik mam zepsuty czy jak ? oO Z gory dzieki za odpowiedzi ;) Edit. Jesli nie uruchamiam nic to jest zdolny pokazac 3-4 stopnie :P Pozdro, MandraX 8). Edytowane 2 Stycznia 2009 przez MandraX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Wiec tak przed zakupem temp. poszeczegolnych rdzeni wachaly sie pomiedzy 25-30 stopni wkurzylem sie i kupilem Schythe Katana 2. Czujnik mam zepsuty czy jak ? oO Z gory dzieki za odpowiedzi ;) Edit. Jesli nie uruchamiam nic to jest zdolny pokazac 3-4 stopnie :P Pozdro, MandraX 8). Na bank! Przed założeniem Katany miałeś 25-30? Edytowane 3 Stycznia 2009 przez tomeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 "Brisbane" w rev G1 mają uszkodzony czujnik temperatury, nie ma się czym przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 To ciekawi mnie jedno jakie byly prawdziwe temp. gdy nie bylo katany i pokazywalo 25-30 w idlu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...