Skocz do zawartości
krasnalek

Asrock P4i65gv A Powercolor Hd3650

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem posiadaczem karty graficznej powercolor hd 3650 agp. niestety na mojej plycie glownej t.j. asrock p4i65gv nie startuje. myslalem ze jest karta jest uwalona ale na kompie znajomej dziala. moj config to p4i65gv, p4 3,2 prescott, 1024 mb ram pc 2700 dual chanel, zasilacz 400 w. Prosze o jakakolwiek pomoc :cry: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiej marki jest ten zasilacz?? Może on być przyczyną bo PIV "zjada" kupe watów,a zasilacz padaka może nie wyrabiać.Drugie pyytanie: Jaką karte miałeś wcześniej i czy poprawnie działała.Choć taki stan rzeczy przypomina mi mój przypadek.Jak wymieniałem swojego x1300Pro na x1950pro to też komp nie wstawał.Zdenerwowany zostawiłem go na noc i rankiem się włączył bez problemów....do tej pory nie wiem o co wtedy chodziło....i od tamtego dnia wszystko śmiga tak jak należy.

Edytowane przez FeRu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz mustang 400w, byc moze jest przyczyna, ale odlaczylem wszystkie dyski i napedy, karty, zostawilem tylko cooler na procesorze. i nic. sprawdzalem ja na 300 w zasilaczu firmy krzak i duronie z 1ghz zegarem. komp sie podniosl bez problemu. wydaje mi sie ze zlacze AGI (AGP 8X COMPATYBILE) firmy asrock moze byc niekompatybilne. moze sie myle.

przedtem mialem gf 5500 i dzialala bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi