noose Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Witam musze w koncu wymienic moje starego dobrego huba d-link neteasy na jakiegos switcha. myslalem tez nad d-linkiem ale kosztuje 330zl .... natomiast Surecom tylko 180.... nie wiem jakie to modele bo nie pamietam :( oba sa 10/100, 8 portow, autonegocjacja predkosci..... potrzebuje cos malego, szybkiego i malo awaryjnego...... z gory dzieki za opinie. jak macie jakies inne switche to tez piszcie (takie do 250zl w sklepie)...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Met Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Kupilem juz 3 Surecomy (2+16, 1x8potrow) i dzialaja bdb. Od 9 miesiecy ani jednej zwiechy. Choc recznie wydluzalem kable: zasilka jest 3 pietra w bloku wyzej niz sam switch :lol: Jak potrzebujesz malutkiego - to te 8 sa malutkie... Dodam jeszcze ze gdzies czytalem ze 5portowe Surecomy mialy za slabe zasilacze - ale to bylo dawno i pewnie juz poprawili ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 W moim przypadku udalo sie kupic 8 portowy pentagram z uplinkiem za okolo 160.Grzeje sie jak kazdy switch ale jest solidnie zrobiony(metalowa obudowa).Od stycznia bezawaryjny.Caly czas podlaczony do huba 2 pietra wyzej.Ze switcha korzysta Idea ktora podpisuje umowy przez internet ,wiec polaczenie musi byc bezawaryjne.Zadnych skarg nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam 8 portowego surecoma juz kolo 5 miesiecy przez ktore chodzil non stop, z podpietymi przynajmniej 3 kompami (teraz jest 7dem). Zadnych zwiechow, wszystko dziala dobrze, sa tylko 2 problemy: :arrow: halasuje, delikatnie, co prawda, ale slychac wysokie czestotliwosci jak sie stoi blisko, zwlaszcza przy duzej liczbie podpietych kompow :arrow: cos sie zwalilo z jednym portem, bo czy kabel jest podlaczony czy nie, swieci sie, ze jest na 100mbitow Widzialem 2 wersje surecomow 8 portowych, ja mam 8 portow + uplink (zlaczone z 1 portem naturalnie) ale sa tez wersja bez skrosowanego uplinka, po prostu 8 wtykow i nic wiecej, wiec zwroc uwage i najlepiej oczywscie kupic ten "bogatszy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja mam tego surecoma, i jest wypas !!! jak chcesz to ci go moge sprzedac, jest na gwarancji, a ja sobie kupie switch z routerem d-link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja mam 8 portowego jednego mi kot zasikał :twisted: ale wyminiłem na gwarancji :lol: I od tego czsu jak mam nowy to chodzi spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jak chcesz to ja ci moge sprzedac d-link di-804vpe to chyba model o ktory ci chodzi ze switchem jestem czesto na gg jak jestes zainteresoany: 3190634[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hehe :) nie dzieki :D musze kupic nowke bo sie ludzie beda pluc, ze uzywane kupuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...