quo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 tak jak w temacie mam na oku gigabyte'a 4850 512 MB cena to 510 zeta jak myslicie to dobry pomysl by akurat teraz kupowac taki sprzet ? w najblizszym czasie wyjda jakies nowe grafy w tym przedziale cenowym ? a moze mozna liczyc na to, ze GTX 260 wyraznie stanieje po wypuszczeniu wersji w 55 nm ? no i w koncu czy brac Gigabyte'a czy moze rozwazyc zakup innej marki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jaki to Gigabyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Jaki to Gigabyte?zwykly referencyjny 3 lata gwary a moze na przeczekanie kupic cos tanszego ? w sumie mam monitor CRT ( 22" ) wiec jak zagram w rozdzialce 1280x1024 bez FSAA to mi korona z glowy nie spadnie zakup 9600 gt to sensowna alternatywa ? Edytowane 3 Stycznia 2009 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 tak jak w temacie mam na oku gigabyte'a 4850 512 MB cena to 510 zeta Normalna cena. jak myslicie to dobry pomysl by akurat teraz kupowac taki sprzet ?Jeszcze z miesiąc poczekaj. Bo ceny wygórowane. w najblizszym czasie wyjda jakies nowe grafy w tym przedziale cenowym ?Jak wyjdą to będą droższe. Te stanieją. Będzie seria 5xxx i te same nVidie w 55 procesie. a moze mozna liczyc na to, ze GTX 260 wyraznie stanieje po wypuszczeniu wersji w 55 nm ?Nie stanieje, wręcz przeciwnie, choć 55nm jest tańszy, nVidia podniesie ceny bo karta będzie lepsza. Zawsze tak robili. no i w koncu czy brac Gigabyte'a czy moze rozwazyc zakup innej marki pozdrawiam Rozważaj wszystkie karty. Najlepiej kup najtańszego referata i zmień chłodzenie. Więcej o karcie w przyklejonym temacie w tym jak zmienić chłodzenie i na jakie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 nie zrozumiales mnie chodzilo mi o to ze po wypuszczeniu GTX 260 w wersji 55 nm wersja 65 nm stanieje generalnie zastanawiam sie o ile moze staniec 4850 przez powiedzmy 2 miesiace jesli niewiele to nie mam na co czekac obecnie mam czas aby grac i CHCE mi sie grac za dwa miesiace chcica na granie moze mi przejsc :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 za 525 ( razem z przesylka ) kupilem 4850 ASUS'a GLACIATORA przynajmniej nie bede musial inwestowac w S1 rev 2 mam nadzieje ze jest to dobry zakup dzieki za odpowiedzi pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 gdzie kupiłes jesli mozna wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 na alledrogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wg mnie to zły czas na zakupy. Dolar prawie 3 zł, dlatego takie ceny z kosmosu. Jedyne co warto kupić teraz to pamięci DDR2 i monitory, bo ceny lada chwila pójdą ostro w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 dolar i euro juz tak szybko i mocno nie spadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wg mnie to zły czas na zakupy. Dolar prawie 3 zł, dlatego takie ceny z kosmosu. Jedyne co warto kupić teraz to pamięci DDR2 i monitory, bo ceny lada chwila pójdą ostro w górę.a moim zdaniem zlotownka zacznie sie umacniac dopiero gdy bedzie juz blisko konca kryzysu i pieniadze inwestorow znow zaczna naplywac na nasz rynek raczej nie ma co liczyc, ze to szybko nastapi wrecz ja bym sie nastawial na dlugie miesiace, badz tez nawet cos kolo roku czasu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 od kilku dni sprawdzam ceny 4850. Jeszcze do wczoraj był Asus Radeon HD 4850 Glaciator 512MB w cenie 540PLN na agito.pl Dziś cena to 589. Ceny pozostalych modeli powyzej 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...