Skocz do zawartości
FurEd

Czy Ten Monitor Będzie Dla Mnie Odpowiedni?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstępie zaznaczę ,że od dłuższego czasu przymierzam się do przesiadki z 15' CRT Optimusa :damage_wall: na LCD 22" i przekopałem wiele for internetowych z tym włącznie w poszukiwaniu info o ciekawych monitorach.W końcu w moje oko wpadł wspomniany w temacie IIYAMA E2208HDS (nie wiele jest o nim opini na necie) i postanowiłem napisac tutaj prosząc o radę bo nie chce liczyć na panów w sklepie bo z ich intencjami i wiedzą bywa różnie.

Zaznaczę ,że kompa używam wyłącznie do neta i oglądania filmów (tak oglądnia filmów z napisami na 15' CRT :wink: ).W gry nie gram w ogóle..no może jedynie w netsoccera , kto nie zna polecam :razz: Jestem w temacie monitorów (a raczej komputerów w ogóle) totalnym laikiem więc proszę o wyrozumiałość ale mam pytanie - posiadam karte graficzną FX 5200 czy jej słabość będzie mięc jakiś wpływ na pracę monitora np. oglądanie filmów?Czy będą ze sobą współgrały owa karta i ww monitor?

Z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam posiadam monitor wyżej wymienionej marki i jestem bardzo zadowolony. Rozumiem, że wybór padł na monitor HD ze względy na wiele filmów które oglądasz w wysokiej rozdzielczości? Może warto się zastanowić na czymś trochę większym? Tego konkretnego modelu nie używałem, ale myślę, że do Twoich potrzeb będzie to dobry wybór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi