Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wpadłem na pomysł zeby zedzrzec lakier z budy ladnie wypolerowac blache i pomalowac na kolor bezbarwny dajce jakies wskazowki nt polerowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wpadłem na pomysł zeby zedzrzec lakier z budy ladnie wypolerowac blache i pomalowac na kolor bezbarwny dajce jakies wskazowki nt polerowania Jak masz pozadna bude z prawdziwej blachy, to daj ja sobie wypiaskowac, efekt zajebisty, oczywiscie polakierowac ja trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 reed spotkales sie kiedys z taka buda ?? mam enlighta i mozliwosc piaskowania... ale nie widzialem czegos takiego wczesniej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...