stocki21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Jak myślicie czy ten zasilacz to jakiś "stwór" z "przeszczepionymi organami" ? Bo jego cena jest jakaś niska jak na zasilacz 450W renomowanej firmy,która niewątpliwie CoolerMaster jest. Zasilacz CoolerMaster A tutaj ten sam na innej aukcji Opłaca się go kupić? Teraz mam Enlight 300W i do Pentium 4 3.0 i dokupionej ostatnio karty graficznej 7600gs Zalman,to ten jest za słaby.. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez stocki21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wygląda na używany, bądź jeśli nie używany to jest to jakiś leżak magazynowy, dlatego też masz 3 miesiące gwarancji. A do takiego kompa jak masz o ci styknie ModeCom MC-350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie bierz tego wynalazka... kup jakiegoś używanego Chiefteca uzywanego za 50 PLN...na forum czasem ludzie mają nawet albo też jakiegoś Fortona poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://allegro.pl/show_item.php?item=515361790 zalicytowałem ten model.A to już chyba lepszy sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dobry, ale głośny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie przekreślałbym tego cooler mastera, przy chorych cenach na nowe zasilacze (pół roku temu nowe chiefteki GPS-450 były po 119zł na allegro, teraz ok 200zł) może być to stosunkowo opłacalny zakup. Zależy jeszcze jak będzie z kultura pracy tego zasilacza. Historia tych zasilaczy bedzie zapewne taka jak większości delt i fortronów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Historia tych zasilaczy bedzie zapewne taka jak większości delt i fortronów. Co masz na myśli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Były to często zasilacze kilkuletnie, nigdy nie pracujące. Moja opinia na temat takich zasilaczy? Mam dwie delty i dają radę. Na cooler mastera też bym sie skusił, jeśli była by potrzeba takiej mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 No cóż..teraz pozostaje czekanie,zalicytowałem tego Chieftec'a.Jak wygram to bedzie dobrze ;) ale nie mam zamiaru licytować do ponad 100 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Za resztę kup jakiś wentylator i zrób fanswapa.. Jeśli Ci się uda go kupić w tej cenie. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Taki miałem plan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak myślicie czy ten zasilacz to jakiś "stwór" z "przeszczepionymi organami" ? Bo jego cena jest jakaś niska jak na zasilacz 450W renomowanej firmy,która niewątpliwie CoolerMaster jest. Zasilacz CoolerMaster A tutaj ten sam na innej aukcji Opłaca się go kupić? Teraz mam Enlight 300W i do Pentium 4 3.0 i dokupionej ostatnio karty graficznej 7600gs Zalman,to ten jest za słaby.. Cooler Master ma kiepskie zasilacze. Nie polecam. Obudowy i owszem, ale zasilacze sio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Cooler Master ma kiepskie zasilacze. Nie polecam. Obudowy i owszem, ale zasilacze sio. sioś więcej? z jakimi modelami miałeś do czynienia? co było z nimi nie tak? nie trzymały napięć? były głośne? jaki model nie poradził sobie z jaką konfiguracją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://allegro.pl/item513685913_fortron_fs...ss_wroclaw.html a ten ? jak uważacie,dobry jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dobry tylko to leżak/używka no i nie za tą cenę. Jak mieszkasz we Wrocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Za 40zł są delty 350W i też mają 29A na lini 12V. Warto dopłacić prawi drugie tyle do fotrona? Ja mam takowa deltę i ciagnie X2 @3GHz za 1.4V i 8800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 W każdym razie na pewno bardziej warto łyknąć tą deltę, za 40 niż tego fortrona za 70. Natomiast ten pnr - słabszy deczko z tabliczki ale nówka to nówka. Z drugiej strony sprzęt też nie najmłodszy. Co kto lubi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 No ja mam delte od dwóch lat. Żadnych problemów, nic nie piszczy ogólnie polecam bo jakby niepatrzeć płacisz jeszcze raz tyle ale amperów tyle samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...