macialek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Na starej płytce znalzałem archiwa postaci plików DDI oraz DDS. Wie ktoś może czym można te cuda otworzyć? Pierwszy raz z takim śmiesznym formatem archiwalnych plików spotykam. Coś mi się tam z teksturami kojarzy, ale to przecie pliki normalne, np DOS622.ddi itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Już wiem co to jest!!! To obrazy dyskietek robione programem DIsk Dupe. Jak go znajde, to bedzie dobrze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Hheh Disk D U P E program sie nazywa, ale cenzura go ciachnęła, chociaż złych zamiarów nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...