Skocz do zawartości
globi-wan

Laptop Do 3 Tys

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie..szukam lapka do 3k..grafika niezintegrowana

mam takie typy

http://allegro.pl/item513833717_acer_t5800...t_16_bonus.html

co to za dziwna rozdzialka natywna??

gry beda skalowac?

http://allegro.pl/item513519778_asus_x57vn...i_za_n50vn.html

co to za grafika ta gf9650gt w tym asusie??

jesli macie lepsze typy to prosze o linki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego asusika ostatnio testowałem i wypas lapek grida przykatowałem trzeba było trochę zjechać z detalami ale po tej akcji bez dużej różnicy płytniutko, że hej a to jeszcze na sterach z płytki ;) na nowych podobno sporo lepiej a ta 1366x768 w acerze to rozdziałka HDready niektóre gry jej nie obsługują i wtedy jest kupa skalowanko wiem bo zamiast monitora mam TV hd-ready tylko że ja mogę sobie jednym przyciskiem zmienić format na 4:3 ;) i grać w 1024x768 bez skalowania. Brałbym Aususa bo to nowiutki sprzęcik nowszy chipset itd. itd. a to, że grafa na ddr2 to i tak dużo nie traci około 5k w marku06 poza tym patrząc na różnicę rozdzielczości paneli w tych lapkach wydajnościowo wyjdziesz bardzo podobnie aha i za dużo martwych acerów intensywnie użytkowanych martwych widziałem nie ufam firmie po prostu dla mnie sprawa prosta Asus i bezpośrednio na stronie jest ten lapek chyba za 2919 + torba myszka i jakieś ciach!ły do lcd czyszczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi