Skocz do zawartości
ANalfabeta

Obudowa W Rozmiarze Mini

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym przeniesc moje komputerowe wnetrznosci do czegso mniejszego.

Troche poszperalem i widze ze nie znajde niczego co pomiesciloby plyte w standardzie fullATX. A moze sie myle ?

Jesli mATX to co polecacie ?? Raczej odpadaja LianLi po blisko 500zł

Raczej przedzial do 250zł byłby pożądany.

PS.

Ktora pl. glowna mialaby podobne mozliwosc OC co moj obecny Foxconn P35A-S ?

Jaka maksymalna wysokosc moga miec chlodzenia do procka np w takiej obudowie AEROCOOL

Dzieki za odzew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli idzie o kostki to wolał bym kupić takiego Aplusa. Do tego typu pudełek nie bardzo nadają się zasilacze z wentylami na spodzie bo będą ostro walczyć o powietrze z coolerem proca.

Na procka musiał byś kupić coś jak CoolerMaster Vortex.

Mam jeszcze gdzieś w szafie budę pt. Ibox Magic II, fajna, mała i mieszczą się płyty ciut większe niż mATX, ale wentylacja jest kompletnie do d..... Ostatnio Ibox wypuścił drugą wersję Magica, ale nie interesowałem się nią. W każdym razie w mojej w krótkim czasie wykończyłem 2 zasilacze MC-400, potem wywaliłem trochę zbędnych blach z okolic zasilacza, samego zasilacza pozbawiłem większości obudowy a nad nim dałem wentylator 80mm z czujnikiem temperatury, po tym zabiegu sprzęt zaczął się zachowywać normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi