ANalfabeta Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Chcialbym przeniesc moje komputerowe wnetrznosci do czegso mniejszego. Troche poszperalem i widze ze nie znajde niczego co pomiesciloby plyte w standardzie fullATX. A moze sie myle ? Jesli mATX to co polecacie ?? Raczej odpadaja LianLi po blisko 500zł Raczej przedzial do 250zł byłby pożądany. PS. Ktora pl. glowna mialaby podobne mozliwosc OC co moj obecny Foxconn P35A-S ? Jaka maksymalna wysokosc moga miec chlodzenia do procka np w takiej obudowie AEROCOOL Dzieki za odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jeżeli idzie o kostki to wolał bym kupić takiego Aplusa. Do tego typu pudełek nie bardzo nadają się zasilacze z wentylami na spodzie bo będą ostro walczyć o powietrze z coolerem proca. Na procka musiał byś kupić coś jak CoolerMaster Vortex. Mam jeszcze gdzieś w szafie budę pt. Ibox Magic II, fajna, mała i mieszczą się płyty ciut większe niż mATX, ale wentylacja jest kompletnie do d..... Ostatnio Ibox wypuścił drugą wersję Magica, ale nie interesowałem się nią. W każdym razie w mojej w krótkim czasie wykończyłem 2 zasilacze MC-400, potem wywaliłem trochę zbędnych blach z okolic zasilacza, samego zasilacza pozbawiłem większości obudowy a nad nim dałem wentylator 80mm z czujnikiem temperatury, po tym zabiegu sprzęt zaczął się zachowywać normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...