ziarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Elo, mój ojczym postanowił kupić laptopa do 1200 zł i znalazłem mu Toshiba Tecra M5 za 1000zł Tutaj jest opisany laptop I chciałem sie dowiedzieć czy za 1000zł warto go kupić? ma on slużyć do surfowania i oglądania filmów ale nie chciałem żeby był strasznie wolny (ramy pewnie ojczym dokupi). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ziarko w złym dziale założony temat, a co do niego to internet + filmy -> nie będzie miał z tym problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 chyba przeoczyles ze tam jest 1000 funtow a nie zl jak mozesz na zagranicznej stronie miec podane w zlotowkach ... do 1200 acera emachines lub jakiegos netbooka moze wychaczysz jakiegos winda albo nc10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 damikk tam jest opis laptopa, ziarko może znalazł używanego M5 za 1000zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...