bonco Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam mam taki problem ponieważ nie do konca rozumiem co daje / nie daje dvi , jesli komputer głównie służy mi do grania mocno wyczuje brak dvi np. w tym monitorze ? http://allegro.pl/item513474445_benq_full_..._1_nowy_gw.html No i chciałem też zapytac przy okazji co lepiej brac do nie całych 600 zeta 22' czy 20 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Przy tej rozdzielczości może być gorzej na analogu. Lepiej kupić dobre 20" niż gorsze 22" ... ale to już kwestia indywidualnego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 W sumie wybralem Lg W2242T PF z DVI 22' mysle ze lepsze to niz pchac sie w tego Benqa a przy okazji trafilem na dobra cene tego Lg poniżej 600 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1984 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 W sumie wybralem Lg W2242T PF z DVI 22' mysle ze lepsze to niz pchac sie w tego Benqa a przy okazji trafilem na dobra cene tego Lg poniżej 600 zeta w dzisiejszych czasach kupować monitor bez złącza cyfrowego to jakieś nieporozumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 w dzisiejszych czasach kupować monitor bez złącza cyfrowego to jakieś nieporozumienieNo tak tak ... dlatego wzielem Lg Z DVI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 kupywanie nie tym bardziej ze roznica w cenie przekracza nieraz 1/3 wartosci sprzetu produkcja i wdrazanie analogowych polaczen to jest nieporozumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...