Shenlong Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Mam notebooka NTT Corrino 696SR z Win XP SP3 Pro ® - jest jakiś program lub inny sposób, aby jak zostawiam laptopa włączonego na noc pobierał jak najmniej prądu ? Wydajność się nie liczy, jak rano wstanę to szybko chcę przestawić na full wydajność. Czy taki laptop pod pełnym obciążeniem pobiera dużo prądu ? Laptop działa na zasilaczu, bateria jest wyjęta (tylko w podróży działam na baterii, lub raz na miesiąc, aby nie siadła). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 notebook hardware control - poustawiac jaknajnizsze mozliwe napiecia, utworzyc sobie profile w ktorym powylaczasz zbedne rzeczy jak wifi, usb etc na noc... choc i tak sensu tego nie widze bo zysk energi bedzie znikomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...