Szymon Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Witam! No więc prosze :] o słowa krytyki :]. Narazie tylko tyle, wieczorem nowe zdjeccia, mam andzieje bardziej imponujace :] hyhy.....zajelo mi to troche, poniewaz na karku maturka :] , musialem prace podzielic na raty :) . Mam nadzieje ze do wieczora dojdziez jeszcze oswietlenie, ktore tez poki co skromne, ale wieksze niz teraz. NA zdjeciach tak tego nie widac ale swieci bardziej :). No coz, poki co to tyle :) . Chcialbym jeszcze podziekowac przede wszystkim "mongothealien" ktory uzyczyl swojej wyzynarki :] oraz paru godzin czasu na wyrzniecie :] dziury w tym czolgu. Po drugie "amoniak" dzieki ktoremu moja szyba jest w uszczelcze. Buda jest po serverze compaq proliant 1000, dalem za nia 140 zł na allegro. www.mypics.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ogolnie ok, ale te nozki... psiknij je tez na czarno, bedzie o wiele lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 niezle ale jak mowi Rymek psiknij te nozki to bendzie o wiele lepiej :) ale wielka ta buda hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 smiesznie to wyszlo z tym ze szyby sa tak bardzo z tylu. przez to ta buda z przodu wydaje sie byc jakas ciezka :D co do nozek to popieram kolegow. a w srodku, hmm nie wiem czy niebieski kolor tych rurek z kablami tu pasuje i tak jakby mogloby to byc wykonane troche staranniej. to chyba tyle ode mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 z tego co widac masz duzo miejsca w tej budzie :) ile mozesz tam wlozyc dyskow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ogolnie buda, OK Raza te nozki oraz te niebieskie nakladki na kablach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wrzuc jakas katode do srodka albo super jasnych led;ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 z tego co widac masz duzo miejsca w tej budzie :) ile mozesz tam wlozyc dyskow?? tam ejst miejsce na macierz scsi na 5 dyziow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 przydal by sie jakis wzor na tych szybach :wink: ogolnie buda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 hehehe nozki zostawiam w spokoju :] bo wygladaja ok. Co do ciężkości, to aparat moze sprawiac takie efekt, aczkolwiek w rzeczywistosci wyglada to ok. Co do moich nakladek na kable :] myslalem ze sa ok hehe...teraz wiem ze innym sie nie podobaja :P :]. Kolejna sprawa to w budzie jest duzo miejsca, przez to robi sie w srodku mniej estetyczna. Po maturze planuje jakis kolor wewnatrz (czerwony prawdopodobnie ) i wzorek na szybie naturalnie. Teraz po prostu mala przerwa do polowy maja :] ps. co do starannosci, to caly moj jej zapas skonczyl sie przy robieniu rhjebosu`a :]. Ale bede poprawiac, jak zbiornik napelni sie znowu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 fajoo......ale mi nie leżą jakoś czarne budy ... ogolnie cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ogolnie podoba mi sie aleeeee...jest kilka "ale" :arrow: nozki powinny isc OBOWIAZKOWO do malowania :arrow: lepiej bym rozegral partie z ksztaltem okienka - niezbyt mi sie ono podoba :? :( :arrow: rheobus jest SUPER - jak zrobiles podswietlenie ??? opisz ;) :arrow: te oslonki niebieske sa ochydne ;) faktycznie wnetrze nie wyglada zbytnio estetycznie :( qrde gdybym to ja dorwal takiego prolianta .......ahhhhhhhh 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Fajno, fajno, ale te nóżki i osłonki faktycznie rażą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Cholera :] moje osłonki sie nie podobaja? :] Jak mozna :P heheeh...nozki zostawiam w spokoju :]. NAd osłonkami pomysle. A rheobus na wzor spiderman`a i sir affen`a :] zrobilem. Potencjometry sa po prostu na pleksie, a dziury w plombie sa troche wieksze :]. A co proponujecie zamiast osłonek ? W sensie, mniejsze? Czy inny kolor? Czy cokolwiek? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Cholera :] moje osłonki sie nie podobaja? :] Jak mozna :P heheeh...nozki zostawiam w spokoju :]. NAd osłonkami pomysle. A rheobus na wzor spiderman`a i sir affen`a :] zrobilem. Potencjometry sa po prostu na pleksie, a dziury w plombie sa troche wieksze :]. A co proponujecie zamiast osłonek ? W sensie, mniejsze? Czy inny kolor? Czy cokolwiek? :] zapodaj takie oslonki np. z weza PCV pokrojonego w spirale , lub okroj linke wspinaczkowa - na pewno bedzie lepiej wygladac - kolor , to sobie juz sam wybierzesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Fajny Compaczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ale mi się ta buda podoba; tak buda, jak i mod... Nóżki bym pomalował na srebrny metalik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja tu widze wyjscie zeby oslonki na kable graly z resztou budy. psiknij poprostu nozki na niebiesko i bedzie gut :) ogolnie buda mi sie podoba. Tak trzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Tak jak mowilem wyzej :]. Nozki zostawiam w spokoju, moze na zdjeciach faktycznie dziwnie wygladaja, ale mnie sie podoba :]. Co do srodka, to zamiast malowania (to juz gdzies widzialem) wydrukuje sobie jakies log`a. AMD, Ati , Nvidia etc :]. I powkladam tam zeby bylo ladnie, plus jakos dodatkowo oswetle. Za momencik powinny byc nowe fotki :]. Nie wiele, ale zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 :evil: a JA fotek nie widze :( :( :( ale ...... nozki malnij :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Wyszly dosyc nie mrawo :) a musialem aparat oddac :]. Ale niech bedzie do reszty, dodaltem dwie diody. Jedna fioletowa druga niebieska, obie super jasne :]. Teraz juz tego poki co neistety nie zobaczycie. Ta niebieska swieci bezposrednio na czipset :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 www.mypics.prv.pl tutaj jest wszystko :] prosze o wpis z komentarzem do ksiegi gosci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 http://www.modding-zone.prv.pl/galeria/szy...mon/szymon.html No to tak jak obiecalem. Galeria jest tutaj na szybkim laczu i nie limitowanym serwerze :) :P U mnie na stronie of course. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 to co w koncu masz gf czy radka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 to co w koncu masz gf czy radka?Ja? Jak widac w podpisie i nie zamierzam zmieniac grafy :P 8O OT Mam dylemat co do proca. Stopniowo bede wymienial jeszcze mobo z ramem :) NA SL-75FRN2-RL i 2x Kingston HyperX 256MB PC3200 albo PC3000. Na pewno zapodam Antka 1700+ 0.13. Moze nawet juz w maju. Swojego chetnie sprzedam. Ale sorry za ten OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a jezeli chodzi o mnie to mam radeona, bo ludzie zadaja mi pytania na temat mojej karty grafiki z powodu nalepki na budzie :]. Na dole jest Nforce :] a nie GeForce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 budka mi sie jakos na tych fotach nie podoba. ale to zapewne wina zdjec. zmien te oslonki bo to jest masakra. co do nozek moga byc..... ale tam masz miejsca. lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 spider popraw linki bo wszedzie dales .JPG zamiast .jpg wiec nie dzialaja (oprocz 1 zdjecia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 spider popraw linki bo wszedzie dales .JPG zamiast .jpg wiec nie dzialaja (oprocz 1 zdjecia)Co ty chcesz ode mnie ja tutaj zadnych fotek nie wrzucalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pomaluj nóżki:):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...