mongothealien Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Szymon - wreszcie znalazłeś trochę czasu na dokończenie tej "MICRO" w przeciwieństwie do tej panny, która miała ci płomyczki na budę zapodać... ja też miałem kończyć swoją budę ale całą wolną kase wydałem na WC. zaje***ście osadziłeś szybki ! co do nóżek - schowaj je poprostu :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ahhh, szkoda gadac z ta kretynką. Ostatecznie cos tam namalowala ale taka farba ktora odpadla i przez nia dodatkowo musialem jeszcze raz ten bok "przejechac" farba. To byl duuuzy bład ale coz :). Ja wodne po maturce mysle bede skladał :] a moze rower :]. Sam nie wiem. No a nozki jak wyzej, zostaja :] mnie sie podobaja. Z szybami malo palcow nie stracilem :]. Bo zapomnialem powiedziec szklarzowi zeby mi je przyszlifowal. JAk dociskalem bez zadnych rekawic, no to sie z deczka pocialem. Generalnie jestem zadowolony i mysle ze to nie koniec :]. Ale narazie czasu nie ma :(. Ostatni egzamin ustny z infy mam 30 maja :|. Caly miesiac w dupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jestem ciekaw kto ma tego prolianta z forum jeszcze....narazie znam 3osoby ktore maja tego prolianta: 1.Ja 2.bruce 3.Szymon 4.??? jak ktos go ma niech sie zglosi........ hehe. mam jeszcze macierz scsi z tej budy tyle ze pewnie nie dziala P.S bruce,szymon macie te wetyle co razem z nia proliant dawal???? jeden z nich to PANAFLO 120x120 ktory kosztuje cos kolo 80zl a i jeszcze byl taki chyba 180x180 bardzo cichy a przeplyw powietrza ogromny a o PANAFLO juz nie wspomne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 grzesiu: kliknij na mój config 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 > Szymon" Co jest z tym Twoim ramem ? Seitecki DDR 333 nie chodzą na 333 (320 MAX) ?? To trza je reklamować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 taa i zostane bez pamieci na miesiac? :) Czyli bez kompa? Jak wyzej :) po maturce mam nadzieje je wypeiperze i kupie cos normlanego. Teraz po prostu juz nie mam czasu ani ochoty :). Jak puszcze wyzsze FSB to mi sie wywaLAJA przy GOLD MEMORy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...