Skocz do zawartości
Szymon

W koncu moja buda :] www.mypics.prv.pl :-]

Rekomendowane odpowiedzi

Szymon - wreszcie znalazłeś trochę czasu na dokończenie tej "MICRO" w przeciwieństwie do tej panny, która miała ci płomyczki na budę zapodać...

ja też miałem kończyć swoją budę ale całą wolną kase wydałem na WC.

zaje***ście osadziłeś szybki !

co do nóżek - schowaj je poprostu :wink:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahhh, szkoda gadac z ta kretynką. Ostatecznie cos tam namalowala ale taka farba ktora odpadla i przez nia dodatkowo musialem jeszcze raz ten bok "przejechac" farba. To byl duuuzy bład ale coz :). Ja wodne po maturce mysle bede skladał :] a moze rower :]. Sam nie wiem. No a nozki jak wyzej, zostaja :] mnie sie podobaja. Z szybami malo palcow nie stracilem :]. Bo zapomnialem powiedziec szklarzowi zeby mi je przyszlifowal. JAk dociskalem bez zadnych rekawic, no to sie z deczka pocialem. Generalnie jestem zadowolony i mysle ze to nie koniec :]. Ale narazie czasu nie ma :(. Ostatni egzamin ustny z infy mam 30 maja :|. Caly miesiac w dupe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem ciekaw kto ma tego prolianta z forum jeszcze....narazie znam 3osoby ktore maja tego prolianta:

1.Ja

2.bruce

3.Szymon

4.???

jak ktos go ma niech sie zglosi........

hehe. mam jeszcze macierz scsi z tej budy tyle ze pewnie nie dziala

P.S bruce,szymon macie te wetyle co razem z nia proliant dawal????

jeden z nich to PANAFLO 120x120 ktory kosztuje cos kolo 80zl a i jeszcze byl taki chyba 180x180 bardzo cichy a przeplyw powietrza ogromny a o PANAFLO juz nie wspomne....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa i zostane bez pamieci na miesiac? :) Czyli bez kompa? Jak wyzej :) po maturce mam nadzieje je wypeiperze i kupie cos normlanego. Teraz po prostu juz nie mam czasu ani ochoty :). Jak puszcze wyzsze FSB to mi sie wywaLAJA przy GOLD MEMORy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi