Keniger Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie mam już sił, przeszukałem cały internet i nie znalazłem rozwiązania. Ktoś napisał że lepiej zintegrować te sterowniki ( Intel ICH7R Raid driver 1.03) przez Nlite no i tak zrobiłem a w nagrodę otrzymałem komunikat "Plik iaStor.sys jest uszkodzony". Myślałem że walnę w ścianę. Musiałem 2 raz stawiać windę. Za 2 razem zauważyłem że nawet jak stawiam windę na IDE a nie na RAIDZIE to też mam komunikat "Plik iaStor.sys jest uszkodzony". Płytę wywaliłem więc do kosza i czekam na osobę która przywróci mi nadzieję w ludzi którzy wymyślają takie ciach!ły do instalcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Miałem ostatnio podobnie. U mnie uszkodzony był plik iaStor.sy_. Nlite zrobiło błąd, za drugim razem było już ok. Ps usuń link z podpisu, to forum nie lubi takich rzeczy. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wrzuć drivery na dyskietkę i przy instalacji F6, jak nie masz FDD to pożycz od kogoś na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...